پلیس و برگ برنده در میدان داری رسانه ای

پلیس ایران ،نگاه فراراهبردی به رسانه ها دارد چراکه با پذیرش مسئولیت پذیری رسانه ای،از ظرفیت آن برای برون دادِ خبری استفاده و خود را به یک بازیگر جدی در عرصه رسانه تبدیل کرده است  به همین دلیل به سرعت در بازه زمانی بسیارکوتاه ،آرایش شرایط آنتروپی (غیر عادی)را بخودگرفت و از تک گذاره میدانیِ مردم به عنوان حامی استفاده کرد . بدین ترتیب مختصات جامعه جنگ را طراحی و تدوین نمود. اخبار انعکاسی ،  تحلیلی و  راهبردی را با نسبت به مخاطبِ خود (هموطنان) باز تعریف می کند . کریدور وشبکه رسانه ای و اجتماعی فراجا در فضای مجازی نیز ، زیست مستعار و هویت های چندگانه جعلی پادوهای رسانه ای دشمن را آشکار کرد.

پلیس ایران دامنه اتفاقات را به امتداد همه هموطنان ، وسعت بخشی کرد . در نتیجه ۳ موُلفه (امید اجتماعی، اعتماد اجتماعی و اقتدار اجتماعی ) ضریب گرفت ، ‌تا تاب آوری اجتماعی و انسجام ملی شکل بگیرد . برگ برنده میدان داری رسانه ای را در مدیریت خطر و بحران در دست گرفت . تشویش اذهان رامهارو با هرنوع بزرگنمایی و کوچک نمایی در انعکاس اخبار مقابله کرد . مهار فرامتن واقعه را در دست گرفت تا حاشیه های مصنوعی، التهابات راشکل ندهند. دربرگیری،انگاره سازی و نمادسازی خبری توسط فراجا درفضای مجازی و حقیقی به موازات یکدیگر با شیب منطقی،بصورت هم افزا عمل میکند .

اخیرا شاهد شکل گیری جریان رسانه ای مسموم در قالب انتشار ویدیوهایی با استفاده از Deep Fake و هم چنین مربوط به سال های گذشته در باره موضوعاتی از قبیل حجاب و عفاف هستیم که اهداف اتاق  فکر مشترک  امنیتی ( موساد و سیا ) را دنبال می کند  . 

سردار دکتر سعید منتظرالمهدی سخنگوی پلیس ، ضمن اینکه به شدت این موارد را تکذیب کرد ، مرجعیت رسانه ای پلیس را جهت  پیگیری و رصد اخبار صحیح ، دقیق و سریع در حوزه مسایل امنیتی و اجتماعی ، یادآوردشد .

همان تقوای رسانه ای و مقبولیت خبری که در طول یک سال گذشته ودر قالب ۲ جنگ کلان و یک کودتای مهیب ، توانست با تعامل فراخبری با هموطنان ، وظایف چند گانه خودرا به اعتراف همگان ، به منصه ظهور برساند،

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1232597
  • ربایش دختربچه رشتی توسط یک مرد در کوچه شان + فیلم گفتگو با مادر دختربچه و اعترافات رباینده

اخبار تاپ حوادث