حجم ویدیو: 18.33M | مدت زمان ویدیو: 00:05:18
حجم ویدیو: 7.06M | مدت زمان ویدیو: 00:02:04

به گزارش رکنا ، سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد دادگاه تجدید نظر ۷ حبس حسین فریدون را به ۵سال کاهش داد و حکم نامبرده قطعی است. اتهام وی اخذ رشوه بود.

غلامحسین اسماعیلی در ادامه یازدهمین نشست خبری خود به بیان آرای تازه صادره در پرونده‌های اخلال اقتصادی اشاره کرد و گفت: ایوب استاد کرمی به جرم مشاکرت در اخلال نظام ارزی و پولی از طریق قاچاق عمده ارز به 20 سال حبس، محرومیت دائم از خدمات و مشاغل دولتی و 81 میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شد.

وی افزود: ولی حاکی پور به جرم مشاکرت در اخلال در نظام ارزی و پولی کشور به تحمل 8 سال حبس، محرومیت دائم از خدمات دولتی و پرداخت 5 میلیون و 100 هزار یورو در حق دولت محکوم شده است. امیر موسایی به جرم اخلال در نظام ارزی به تحمل 6 سال حبس، محرومیت دائم از خدمات دولتی و 5 میلیون و 400 هزار یورو جزای نقدی، مهدی اشرفی به جرم مشاکرت در اخلال نظام ارزی و پول به 10 سال حبس و محرومیت دائم از مشاغل دولتی و 95 هزار دلار جزای نقدی، شهرام حمامی به 12 سال حبس و محرومیت از خدمات دولتی به جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور و پرداخت بیش از 45 میلیارد ریال جزای نقدی به علاوه 29 هزار و 458 دلار جزای نقدی دیگر و همچنین 7 میلیون و 780 هزار دلار دیگر محکوم شده است.

اسماعیلی اضافه کرد: اینها بیانگر این است که دادگاه‌های ما همزمان امر رسیدگی به پرونده‌های اقتصادی را در دستور کار دارند.

وی گفت: در جلسه قبلی اشاره کردم به محکومیت تعدادی از جواسیس که حکم‌شان قطعی نشده بود. در این فاصله احکام قطعی آنها هم صادر شده و لذا اسم و مشخصات‌شان هم اعلام می‌کنم.

اسماعیلی ادامه داد: علی نفریه فرزند غلامحسین به جرم جاسوسی به نفس سرویس اطلاعاتی سیا به تحمل 10 سال حبس و استرداد 55 هزار دلار دریافتی از سیا محکوم شد. محمد امیر نسب فرزند غلامعلی جاسوسی برای سوریس انگلیس به 10 سال حبس قطعی محکوم شد. محمدعلی باباپور، به اتهام جاسوسی برای آمریکا به تحمل 10 سال حبس و استرداد 55 هزار دلار حق‌الزحمه دریافتی از این سرویس محکوم شد.

وی گفت: فرد دیگری را هم داریم که هنوز رای آن قطعی نشده است. این فرد به دلیل جاسوسی برای سرویس آمریکا به دلیل گستردگی جاسوسی به اعدام محکوم شده و پرونده برای رسیدگی به فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور رفته است. این افراد سال گذشته دستگیر شدند.

سخنگوی قوه‌قضائیه همچنین حکم یکی از سرکردگان بندهای مواد مخدر را اعلام کرد و گفت: اخیرا یکی از سردکرده‌های بزرگ قاچاق مواد مخدر که به تنهایی هزار و 62 کیلو مورفین و 4 هزار و 14 کیلو تریاک را حمل کرده، دستگر شد و به اعدام محکوم شد و پرونده برای فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور رفته است.

سخنگوی دستگاه قضا در خصوص آخرین وضعیت پرونده قائم مقام قالیباف گفت: پرونده به دادگاه ارسال شده و با توجه به پرونده، تاکید بر تسریع در رسیدگی شده است.

غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری امروز در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده قائم مقام قالیباف گفت: پرونده به دادگاه ارسال شده و با توجه به پرونده، تاکید بر تسریع در رسیدگی شده است.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص دادگاه تجدیدنظر پرونده هفت تپه  و اینکه ۱۵ نفر از کارگران احضار شده اند گفت: دستور ریاست قوه حتما اجرا می شود و دادگاه بدوی رای  را داده است و ظرف ۲۰ روز باید پرونده به تجدیدنظر برود.

وی افزود: همه می دانید به علت کثرت پرونده ها در بخش های مختلف قضایی زمان های طولانی تعیین می شود و به محض وصول پرونده در اجرای تحقق سیاست های اعلامی قوه قضاییه، دادگاه تجدیدنطر نسبت به پرونده هم خارج از نوبت رسیدگی می کند و  سیاست های ریس قوه قضاییه چه در ارتباط با مجازات‌ها و چه در رابطه با قرارهایی که صادر شده مدنظر قرار می گیرد. مهلت ۲۰ روزه رو به پایان است و  ان‌شاءالله در شعبه تجدیدنظر سیاست قوه اجرایی خواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی درباره  بحث تبادل زندانیان ایران و امریکا و اینکه در دستور کار است، گفت: ما بارها گفته ایم که شرط و شروط نمی‌پذیریم و در شرایط مساوی و برابر حاضریم تصمیم بگیریم. در این صورت تصمیم می گیریم و موضوع تبادل زندانیان در شرایط تساوی قابلیت بررسی دارد و الان موضوعی در دستور  نیست.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

 

لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟