با فواید نوشیدن چای بیشتر آشنا شوید/نوشیدن چای با انواع سرطان ها مبارزه می کند

مهم نیست که در چه فصلی قرار داشته باشید؛ چای می تواند برای هر فصل سال یک نوشیدنی مناسب برای رفع خستگی باشد.البته مزایای نوشیدن چای به همین جا ختم نمی شود و فراتر از رفع خستگی است؛ چون تحقیقات نشان داده مصرف این نوشیدنی سلامت کلی بدن را بهبود می بخشد؛ محافظ سلامت دندان و قلب است و احتمالا به دفع برخی سرطان های خاص کمک می کند.

۱۱ فایده دیگر نوشیدن چای از این قرار است:

مصرف منظم چای استقامت ورزشی را افزایش می دهد. کاتچین موجود در چای سبز که یک نوع آنتی اکسیدان است، منجر به افزایش توانایی بدن برای سوزاندن چربی و بهبود استقامت عضلانی می شود.

نوشیدن چای به کاهش خطر حمله قلبی کمک می کند و در برابر بیماری های قلبی و عروقی و دژنراتیو محافظت ایجاد می نماید.

آنتی اکسیدان موجود در چای در برابر ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ، سرطان پوست، ریه، مری، معده کبد، تخمدان، و سرطان های دهان محافظت ایجاد می کند.

مصرف چای به خاطر وجود آنتی اکسیدان ها، به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند.

نوشیدن چای با کاهش خطر ابتلا به پارکینسون نیز مرتبط است. البته با رعایت سایر موارد از قبیل اجتناب از سیگار، فعالیت بدنی، کاهش شاخص توده بدنی.

مصرف چای در برابر اشعه ماوراء بنفش نیز محافظت ایجاد می کند. چای سبز ممکن است به عنوان یک کرم ضد آفتاب در برابر آفتاب سوختگی عمل کند.

مصرف چای اندازه دور کمر و شاخص توده بدنی را کاهش می دهد و در نهایت با کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک در ارتباط است.

نوشیدن چای اثرات منفی سیگار کشیدن را خنثی می کند و حتی سدی است در برابر ابتلا به سرطان ریه.

پای می تواند منجر به کنترل بهتر قند خون در افراد دیابتی شود.

مصرف چای بخصوص چای سبز براب بهبود تراکم استخوان مفید است.

چای همچنین یک عامل موثر در پیشگیری و درمان بیماری های عصبی به ویژه بیماری های دژنراتیو است.

احتیاطات:

نوشیدنی هایی مانند چای و قهوه خاصیت سرطان زایی به طور طبیعی دارند، مگر این که زمانی که بسیار داغ هستند، مصرف شوند. آنوقت است که اثر معکوس خواهند داشت و این هشدار اخیر سازمان جهانی بهداشت است.

در گزارشCNNو در بررسی اخیری که اخیرا توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان منتشر شده، در کشورهایی مانند ایران که تمایل به مصرف نوشیدنی های داغ زیاد است، این نوشیدنی ها در طبقه بندی «احتمالا سرطانزا» قرار گرفته است.

در بررسی های پانل متخصصان جهانی اینطور اعلام شد نوشیدنی هایی که دمای آنها بالاتر از ۶۵ درجه سانتی گراد و ۱۴۹ درجه فارنهایت باشد، می تواند منجر به سرطان مری شود؛ یعنی هشتمین سرطان رایج در سراسر جهان. نوشیدن چای یا قهوه در این دما منجر به سوختگی و ایجاد تاول در مری می شود.

دمای ۶۵ درجه اعلام شده توسط آژانس تحقیقات سرطان علاوه بر این که موجب سوزاندن مری می شود، به اندازه کافی برای سوختگی زبان و یا حتی پوست صورت هم مناسب است.

در اینجا دلایل دیگری برای اجتناب از مصرف نوشیدنی های داغ ذکر شده است:

چای و دیگر نوشیدنی های بیش از حد داغ، خطر ابتلا به سرطان گلو را نیز افزایش می دهد. نوشیدن چای داغ در دمای بالاتر از ۱۵۸ درجه فارنهایت، خطر ابتلا به این نوع سرطان را ۸ برابر افزایش می دهد. به گفته محققان برای جلوگیری از ابتلا به این سرطان، حداقل ۴ تا ۵ دقیقه از زمان ریختن این نوشیدنی ها باید بگذرد و یا حداقل بخارش از بین برود تا خطرات سلامتی آنها کاهش یابد.

علاوه بر این:

نوشیدنیهای داغ منجر به دهیدراتاسیون و کم آبی بدن می شوند. ضمن این که به علت ایجاد سوختگی در دهان و ایجاد تاول، باعث کاهش احساس طعم و مزه می شوند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 352125 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟