فیلم  / خواهر پژمان جمشیدی حواشی برادرش را گردن ژاله صامتی انداخت! /  کم کم دارم فکر میکنم همه چیز زیر سر ژاله .....
تبلیغات

پژمان جمشیدی که در تاریخ 20 شهریور سال 1356 در شهر کرج چشم به دنیا گشوده، یکی از چهره‌های شناخته‌شده در عرصه‌های فوتبال و بازیگری به‌شمار می‌رود. دوران حرفه‌ای او با شروع فوتبال در سنین نوجوانی آغاز شد و توانست تا تیم‌های ملی نوجوانان، جوانان و امید پیش برود.

جمشیدی که پیراهن تیم‌هایی نظیر کشاورز ، سایپا ، پرسپولیس و پاس را بر تن کرد، در نهایت در سال 1388 از فوتبال حرفه‌ای خداحافظی کرد. ورود او به عرصه هنر با بازی در سریال محبوب "ساختمان پزشکان" در سال 1390 آغاز شد و توانست جایگاه خاصی در دنیای بازیگری پیدا کند.

واکنش طنزآمیز خواهر پژمان جمشیدی

مامک جمشیدی ، خواهر پژمان جمشیدی، به بحث‌های داغ و حواشی ایجادشده اخیر پیرامون خبر زندان رفتن او واکنش نشان داده و موضوع را با چاشنی طنز همراه کرده است. او در اظهارات خود این اتفاق را به نقش ژاله صامتی در سریال محبوب «زیر خاکی» مرتبط دانسته و به شیوایی شوخی، ژاله صامتی را در این ماجرا مقصر معرفی کرده است.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی