این مطلب از گروه وب گردی است و تنها جنبه سرگرمی دارد
وحیده رحمان بازیگر هندی فیلم همای سعادت و کراش فردین بعد 52 سال+ عکس
در ادامه بیوگرافی وحیده رحمان بازیگر هندی فیلم های قدیمی فارسی را مشاهده می کنید.
وحیده رحمان بازیگر هندوستانی است که در ۳ فوریه ۱۹۳۸ به دنیا آمد و از سال ۱۹۵۵ فعالیت هنری خود را آغاز کرد. بازی او در فیلم همای سعادت و در نقش شیرین باعث شهرتش در ایران شد. وی در چندین فیلم ایرانی قدیمی ایفای نقش کرده است. در بخش فرهنگ و هنر از سری مطالب هنرمندان بیوگرافی وحیده رحمان و تصاویر جدیدش را مشاهده کنید. با مجله گفتنی همراه باشید.
وحیده رحمان (تامیلی: வஹீதா ரஹ்மான்؛ زادهٔ ۳ فوریهٔ ۱۹۳۸) هنرپیشه اهل کشور هند است. او در کنار کارهای هنری به فعالیت های خیرخواهانه و بشردوستانه در زمینه تحصیل مجانی و ریشه کن سازی فقر در هندوستان نیز می پردازد. وحیده رحمان سابقه حضور در آثاری همچون دختر اسکیت باز، مشغل، زعفرانی رنگش کن و آواز عقرب ها را در کارنامه هنری خود دارد.
وحیده رحمان و فیلم همای سعادت
همای سعادت فیلمی به کارگردانی تاپی چاناکیا و نویسندگی سعید مطلبی محصول سال ۱۳۵۰ است. همای سعادت در بالیوود با نام Subah-O-Shaam اکران شد. این فیلم اولین محصول مشترک سینمای ایران و هندوستان است.
داستان فیلم همای سعادت
آرام با دختری هندی الاصل به نام شیرین آشنا شده و شیفتهٔ او میشود و چون میداند که مادرش هنوز پایبند قیودات و شئونات خانوادگی است لذا به نقشهٔ بردارش ناصر عمل کرده و شیرین را دختر یک مهاراجه معرفی میکند. در غیاب آرام حقیقت فاش میشود و مادر با تمهیدات مختلف بالاخره شیرین را از زندگی آرام دور میکند.
آرام که گمان دارد شیرین او را ترک کرده به خواستهٔ مادرش به ازدواج با نازنین تن میدهد. نازنین که زنی بی قید و لاابالی است، به زودی آرام را نسبت به خود بیتفاوت میسازد، این زمانی است که او حتی پسری (رامین) نیز به دنیا آوردهاست.
رامین با پسر شیرین (رضا) در مدرسه با هم دوست میشوند «ناصر» (برادر آرام) که همه جا دورادور متوجه احوالات شیرین است متوجه حقیقت شده و او نیز آرام را آگاه میکند.
نازنین به خود آمده و به انحاء مختلف کوشش میکند که زندگی اش را حفظ کند ولی موفق نمیشود و در اوج ناراحتی طی یک تصادف اتومبیل میمیرد و پس از آن شیرین و آرام زندگی مشترکشان را بار دیگر شکل میدهند.
تصاویر جدید وحیده رحمان
فیلم های وحیده رحمان
رام و شام
آب
سانی
مهتاب
ارباب، همسر و غلام
من گاندی را نکشتم
عدالت
زعفرانی رنگش کن
دهلی-۶
آواز عقربها
همای سعادت
مرد شجاع
سه برادر
باربر
بزرگ
نیزهٔ سه شاخه
گاهی اوقات
تشنه
اردوکشی
راهنما
سه قسم
الله رکا
مشعل
مقصد
گل کاغذی
ویشواروپام ۲
یک دل صد افسانه
فاگون
بازی
خاموشی
چشم ذهن
چراغ خانه
سوال
ماه روز چهاردهم
سی.آی. دی
نیلوفر آبی
داستان یک شب
۱۵ خیابان پارک
یک گل، چهار خار
بازار سیاه
ارسال نظر