وضعیت جیره بندی آب و خاموشی ها از زبان وزیر / خاموشی های بیش از 2 ساعت را گزارش دهید

به گزارش خبرنگار رکنا، عباس علی آبادی، وزیر نیرو در حاشیه مراسم افتتاح پست برق ملارد در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار رکنا درباره هدررفت 32 درصدی آب شرب در شبکه آب و فاضلاب گفت: انتقاد شما درست است و باید این مشکل را حل کنیم. کاهش فشار شبکه و توصیه مردم به مصرف بهینه در راستای کاهش تلفات شبکه آب کشور است؛ امروز شبکه قدیمی و فرسوده است و با اقداماتی در کوتاه مدت و بلند مدت در تلاشیم این تلفات را به حداقل برسانیم.

وی در ادامه پاسخ به سوال خبرنگار رکنا درباره هزینه های کلان انتقال آب، درحالی که باید درخصوص هدررفت آب هزینه کنیم، گفت: انتقال آب برای شرب موضوع قانونی است و اکنون بخشی از آب سد طالقان را به قزوین، بخشی به کرج و بخشی را به تهران فقط برای مصارف شرب انتقال می دهیم و این امر قانونی است.

این امر توسط صنایع بخش خصوصی انجام می شود به عبارت دیگر اگر از منابع آبی استفاده می کنند که متعلق به مردم آن منطقه است باید تکالیفی را  طبق قانون انجام دهند.

وی در پاسخ به سوالی درباره قطعی برق گفت: برنامۀ ما این است که در شب‌ها خاموشی نداشته باشیم و اعمال خاموشی های برنامه ریزی شده در ساعات روز باشد. الگوی خاموشی‌ها نیز 2 ساعت است. اگر برق جایی بیشتر قطع می‌شود مردم به ما اعلام کنند تا همکارانم در صنعت برق برای رفع مشکلات احتمالی مراجعه کنند. چراکه ممکن است به‌خاطر حادثه گاهی برق منطقه‌ای بیشتر از 2 ساعت قطع شود.

وزیر نیرو در پاسخ به اینکه "آیا احتمال دارد جیره‌بندی آب داشته باشیم؟"، گفت: امیدوارم به جیره‌بندی آب نرسیم. مرداد و شهریور سختی را در پیش داریم، اما برای سال آینده به‌گونه‌ای پروژه‌ها را اجرایی خواهیم کرد که مشکلات کاهش یابد.

* گزارش کامل این مراسم را در لینک زیر بخوانید:

7000 مگاوات نیروگاه خورشیدی به مدار خواهد آمد

اخبار تاپ حوادث

وبگردی