رکنا: کیانوش گرامی، تهیه کننده فیلم سینمایی کلیدی در مه در مصاحبه ای که با رکنا داشت بر اهمیت دادن به هنرمندان در قید حیات به خصوص آنهایی که کمتر این روزها مورد توجه هستند تاکید کرد.
رکنا: ابوالفضل پورعرب، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران آرزو کرد که بازیگران باهم مهربان تر باشند تا بیشتر بتوانند هم را زیارت کنند.
رکنا: رضا توکلی بازیگر پیشکوست کشورمان از اینکه نمی توانیم در سینمای ایران معضلات فرهنگی و اجتماعی را به درستی پوشش دهیم بسیار تاسف خورد.
رکنا: مراسم تجلیل از هنرمندان پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران به همراه اکران فیلم سینمایی کلیدی در مه در پردیس سینمایی صبا مال برگزار شد.
رکنا: نویسنده و کارگردان فیلم کلیدی در مه از دلسردی و سختی های کار ساخت فیلم پلیسی جنایی در کشورمان گفت.
رکنا: رضا بنفشه خواه، از بازیگران پیشکسوت تلویزیون و سینمای ایران شب گذشته در مراسم تجلیل از هنرمندان پیشکسوت سینما و تلویزیون حضور داشت و گفتگوی کوتاهی را با خبرگزاری رکنا انجام داد.
رکنا: نشست رونمایی و نقد و بررسی آثار مهشید تجلّیان با حضور شاعران، منقدان و جمعی از اصحاب فرهنگ و هنر برگزار شد.
رکنا: آشنایی با سریعترین بیماریهای واگیردار جهان و درک مفهوم R0 اهمیت بالای پیشگیری و آمادگی در برابر بیماریهای عفونی را روشن میسازد.
رکنا: با گذر زمان و عوامل محیطی مانند نور خورشید، آلودگی هوا، و استرس، پوست دچار تغییراتی مانند چینوچروک و افتادگی میشود. در این شرایط بسیاری از افراد به دنبال روشهای جوانسازی پوست مانند بوتاکس تزریقی هستند. خوشبختانه ترکیبات طبیعی همچون آلوئهورا و گلاب نیز توجه بسیاری را به خود جلب کردهاند.
رکنا: در پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان بزرگ سینمای ایران حامد بهداد درد دل های خود را با حاضرین در میان گذاشت.