چگونه یک ظرفشوی ساده به مدیر باارزشترین شرکت جهان تبدیل شد؟
رکنا: جن سون هوانگ، بنیانگذار انویدیا و مدیر باارزشترین شرکت جهان، معتقد است که تجربیاتش بهعنوان ظرفشور و تمیزکار توالت، ارزش واقعی سختکوشی و اهمیت هر نقشی را به او آموخته است.

به گزارش رکنا، گاهی اوقات نام جن سون هوانگ با جمله معروف "از ظرفشستن به مدیرعامل انویدیا تبدیل شد!" در شبکههای اجتماعی سر و صدا میکند. او اکنون یکی از تأثیرگذارترین افراد در دنیای فناوری و هدایتکننده باارزشترین شرکت دنیا است.
داستان رسیدن به قله موفقیت
اخیراً انویدیا با کمک فناوری هوش مصنوعی و رشد جلب توجه به محصولاتش، توانست جایگاه ارزشمندترین شرکت دنیا را کسب کند و از شرکت مایکروسافت پیشی بگیرد.
این شرکت در ۵ آوریل ۱۹۹۳ میلادی توسط جن سون هوانگ، کریس مالکوفسکی و ورتیس پریم تأسیس شد. آنها به این باور رسیدند که محاسبات گرافیکی و شتابدهندهها مسیر مناسبی برای حل مسائل پیچیدهای هستند که با محاسبات عمومی قابل دستیابی نبودند. همچنین، به نقش کلیدی بازیهای کامپیوتری در رونق این صنعت پی بردند.
مسیر پر از چالش جن سون هوانگ
نام انویدیا بیشتر با جن سون هوانگ شناخته شده است؛ مردی که تجربهی شستن ظرف و تمیز کردن توالت را به عنوان بخشی از گذشته خود توضیح میدهد. او تأکید دارد که هیچکاری کوچک نیست و ارزشگذاری برای هر نقش، کلید موفقیتش بوده است.
هوانگ در ۱۷ فوریه ۱۹۶۳ به دنیا آمد. او در دوران نوجوانی برای تأمین هزینههای زندگی و مهاجرتش، تابستانها در یک رستوران مشغول ظرفشستن بود. پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه ایالتی اورگن، در دانشگاه استنفورد ادامه تحصیل داد و مدرک کارشناسی ارشد خود را دریافت کرد.
او بیش از ۱۰ سال در زمینه طراحی چیپهای نیمهرسانا در شرکتهایی مانند LSI Logic فعالیت کرد و تجربیات ارزشمندی به دست آورد.
دستاوردهای بزرگ در انویدیا
جن سون هوانگ از زمان تأسیس انویدیا در سال ۱۹۹۳، مسیر موفقیت را طی کرد. در سال ۲۰۰۶، بخشی از سهام شرکت او حدود ۵۱۲ میلیون دلار ارزشگذاری شده بود. در سال ۲۰۰۷، درآمد او به عنوان مدیرعامل به ۲۴٫۶ میلیون دلار رسید و در فهرست مدیران پردرآمد آمریکا در رتبه ۶۱ قرار گرفت.
او در استنفورد به دانشجویانش تأکید میکند که رنج و سختی را به عنوان فرصتی برای رشد تلقی کنند. جن سون میگوید: «اگه میتونستم برای شما آرزو کنم، مقدار زیادی درد و رنج براتون آرزو میکردم». به باور او، سختیها زمینهساز فرصتهای بزرگ است.
فعالیتهای انساندوستانه
هوانگ مبلغ ۳۰ میلیون دلار به دانشگاه استنفورد اهدا کرد تا مرکز مهندسی «Jen-Hsun Huang School of Engineering Center» ساخته شود. این مرکز، یکی از مهمترین ساختمانهای پردیس علوم و مهندسی دانشگاه استنفورد است.
در سال ۲۰۰۷، بنیاد آموزش سیلیکون ولی به پاس خدمات انساندوستانه و فعالیتهای نوآورانه جایزهای تحت عنوان رهبر پیشرو در کسبوکار به او اعطا کرد.
افتخارات و جوایز
دریافت جایزه کارآفرین سال در حوزه فناوری پیشرفته توسط شرکت Ernst & Young LLP در سال ۱۹۹۹ و جایزه رهبری نمونه دکتر موریس چَنگ در سال ۲۰۰۳ از جمله افتخارات برجسته جن سون هوانگ است.
-
فیلم لحظه هولناک سقوط هواپیما وسط اتوبانی در ایتالیا
ارسال نظر