آخرین وضعیت صابر کاظمی از زبان دبیرکل فدراسیون والیبال / مرگ مغزی تأیید شد اما قلب و اعضای بدن او هنوز فعال است
رکنا: منظمی، دبیرکل فدراسیون والیبال، در توضیح آخرین وضعیت صابر کاظمی اعلام کرد که پزشکان مرگ مغزی او را تأیید کردهاند، اما قلب و دیگر اعضای بدنش هنوز فعالیت دارند و تیم پزشکی در تلاش است تا شرایط مساعدی برای روزهای آینده فراهم شود.
به گزارش رکنا، منظمی، دبیرکل فدراسیون والیبال، در بیمارستان پیامبران گفت: مرگ مغزی صابر کاظمی توسط پزشکان تأیید شده است، اما قلب و سایر اعضای بدن او همچنان فعال هستند و تیم پزشکی در حال تلاش برای بهبود وضعیت اوست.
او ضمن درخواست رعایت احترام به خانواده کاظمی در فضای مجازی افزود: لطفاً مراعات حال خانواده ایشان را بکنید تا بتوانیم در روزهای آینده خبرهای بهتری از وضعیت صابر بشنویم.
منظمی تأکید کرد که این شرایط حساس نیازمند صبر و حمایت مردم است و از علاقهمندان خواست از انتشار اخبار غیررسمی و شایعات خودداری کنند.
ارسال نظر