افتتاح صد و هشتمین پایگاه تجمیعی واکسیناسیون در تهران / افزایش 10 هزار دُزی سرعت تزریق روزانه واکسن کرونا

تزریق عمومی واکسن کرونا مهمترین راهکار پیشگیری از همه گیری این ویروس محسوب می شود. ایران از جمله کشورهای تولیدکننده واکسن کرونا است، اما با توجه به تاخیر در تولید انواع واکسن کرونا ایرانی، همچنان نیاز به واردات واکسن کرونا در کشورمان احساس می شود. همچنین باید توجه داشت که کند پیش رفتن روند تامین و تزریق عمومی واکسن کرونا در ماه های گذشته منجر به بروز موج پنجم کرونا در کشورمان شده است.

به گزارش رکنا، مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا دانشگاه علامه طباطبایی با حضور دکتر علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران، دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر حسین سلیمی رییس دانشگاه علامه طباطبایی افتتاح شد.

 دکتر زالی در حاشیه بازدید از این پایگاه، اولویت معا‌نین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی را توسعه زیرساخت ها و فضای فیزیکی لازم برای افزایش دسترسی و تسریع در روند واکسیناسیون دانست و گفت: پایگاه تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه علامه طباطبایی، صد و هشتمین مرکز تجمیعی در استان تهران است که به مدار ارائه خدمات واکسیناسیون پیوسته است.

وی ادامه داد: در مسیر گسترش این پایگاه های تجمیعی، نیازهای منطقه ای نیز مورد توجه قرار می گیرد و دانشگاه علامه طباطبایی بر اساس آمایشی که معاونان بهداشت انجام داده اند، می تواند بخش عظیمی از نیازهای واکسیناسیون غرب تهران را برطرف کند.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران، از افزایش ۱۰ هزار دوزی تزریق واکسن طی ۲۴ ساعت در استان تهران خبر داد و  تصریح کرد: روز گذشته میزان تزریق واکسن در استان تهران به ۸۳ هزار دوز رسید و آمادگی لازم برای افزایش آن به ۱۵۰ هزار دوز در پایتخت وجود دارد که البته سبد مکفی از واکسن های داخلی و خارجی نیز باید تامین شود. ثبت این رکورد تهران را به استاندارد میزان تزریق نزدیک خواهد کرد.

دکتر زالی راه اندازی پایگاه تجمیعی واکسیناسیون در سالن ورزشی دانشگاه علامه را نمایشی ارزنده از هم افزایی بین بخشی دانست و ضمن ابراز امیدواری از افزایش این قبیل همکاری ها، عنوان کرد: طی یکی دو هفته اخیر بیشتر شاهد اقدامات بین بخشی در تهران بوده ایم و در تجربه کشورهای موفق برای مهار بحران کرونا نیز پیشتازی در به میدان آوردن سایر نهادها و دستگاه های غیرمرتبط به چشم می خورد.

وی همچنین در خصوص وضعیت شیوع بیماری کرونا در تهران، بیان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته بالغ بر ۲۲ هزار و ۷۰۰ مراجعه کننده سرپایی در مراکز بهداشت و درمان تهران به ثبت رسیده است و اگر این آمار سیرنزولی نداشته باشد، انتظار تغییر شگرفی در وضعیت پایتخت نخواهیم داشت.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران، اظهار کرد: به دنبال ثبت بیش از ۲ هزار و ۳۱۰ مورد بستری در روز گذشته، تعداد بیماران بستری به ۹ هزار و ۴۸۴ مورد در استان تهران رسید که از این تعداد با بستری ۲۲۵ نفر در بخش مراقبت های ویژه طی ۲۴ ساعت گذشته، در کل ۲هزار و ۵۰۰ بیمار در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر هستند.

امکان تزریق روزانه بیش از ۲هزار دُز واکسن کرونا در دانشگاه علامه طباطبایی

دکتر جلیل کوهپایه زاده نیز در این مراسم پایگاه تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه علامه طباطبایی را چهلمین مرکز تجمیعی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد و گفت: این مرکز آمادگی کامل برای تزریق روزانه ۲ هزار دوز واکسن کرونا را دارد و امیدواریم با همکاری سایر دستگاه ها، این مراکز توسعه بیشتری پیدا کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به لزوم ثبت رکورد تزریق روزانه ۱۵۰ هزار دوز واکسن کرونا در استان تهران، عنوان کرد: باید آمادگی کامل برای پوشش حداکثری واکسیناسیون صورت گیرد و بر همین اساس راه اندازی هر نوع مرکز تجمیعی واکسیناسیون و گسترش فضای فیزیکی توجیه منطقی دارد.

وی همکاری بین دانشگاهی را فرصتی برای دسترسی بهتر شهروندان به واکسن کرونا دانست و گفت: باید از تمام این فرصت ها برای مقابله با بحران کرونا و واکسیناسیون بهره گیری کنیم.

دکتر حسین سلیمی، رییس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به تجهیز و راه اندازی پایگاه واکسیناسیون در سالن ورزشی دانشگاه، تصریح کرد: با همکاری ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران این مرکز به منظور تسریع و جلوگیری از ازدحام در روند واکسیناسیون، وارد مدار ارائه خدمت به اساتید و اهالی این منطقه شده است. همچنین سعی بر این است با تکمیل واکسیناسیون، امکان حضور دانشجویان در دانشگاه نیز از ابتدای ترم جدید تحصیلی فراهم شود.

لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟