رانندگان اتوبوسرانی از هفته آینده واکسن کرونا می زنند

واکسیناسیون علیه کرونا چند ماهی است که در کشورمان آغاز شده است. تا کنون چندین گروه از افراد در واکسیناسیون علیه کرونا شرکت کرده اند. سرعت واکسیناسیون علیه کرونا در هفته های گذشته قابل قبول نبود. شب گذشته ایرج حریرچی بابت واکسیناسیون علیه کرونا در کشور و اختلالات موجود در آن از مردم عذرخواهی کرد. رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی از هفته آینده در واکسیناسیون علیه کرونا شرکت می کنند.

به گزارش رکنا، محمود ترفع، مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران درباره جزئیات توقف فعالیت ۸۰۰ اتوبوس گازسوز شرکت واحد به دلیل مشکلات تامین مخزن گفت:  طول عمر مفید مخازن گاز اتوبوس های گاز سوز ۱۵ سال است که این عمر مفید سپری شده است و وقتی این مخازن منقضی می شوند، آنها را متوقف می کنیم چرا که احتمال انفجار وجود دارد.

او ادامه داد: در نتیجه با رسیدن به تاریخ انقضا، اتوبوس را متوقف می کنیم و به همین دلیل تاکنون حدود  ۸۰۰ دستگاه اتوبوس متوقف شده اند.

ترفع با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون پیگیر تهیه مخازن گاز  اتوبوس ها بوده ایم، گفت: اما دو مشکل وجود دارد؛ کپسول های گاز ۴ نوع مختلف دارند که کپسول های نوع یک و دو بر روی اتوبوس های شرکت واحد نصب می شوند و عموم این مخازن گاز به کشور وارد شده اند که استاندارد لازم را داشتند.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی افزود: اکنون ما تولیدکننده مخزن گاز را داریم، اما استاندارد مخزن نوع دو در کشور تدوین نشده است و مخازنی که تولید می شوند، نمی توانند استاندارد لازم را دریافت کنند؛ یا باید استاندادر مخزن نوع دو تدوین شود و یا اینکه از مخزن نوع یک که استاندارد دارد، استفاده کرد، اما به این دلیل که روی اتوبوس ها مخزن نوع دو نصب بوده و تایپ اپروال اتوبوس ها با مخزن نوع دو اخذ شده نمی توان از نوع یک استفاده کرد. اگر به ما اجازه بدهند، می توانیم مخزن نوع یک را نصب کنیم.

او با بیان اینکه موسسه ملی استاندارد باید نسبت به تدوین استاندارد اقدام کند، گفت: تدوین استاندارد با شرکت استاندارد است و برای اجازه نصب مخزن نوع یک، هماهنگی بین وزارت صمت و موسسه استاندارد نیاز است.

او با اشاره به تاثیر این کمبود بر شبکه اتوبوسرانی پایتخت گفت: کمبود اتوبوس در خطوط به دلیل خروج این تعداد اتوبوس از خط است و هر کدام از این اتوبوس ها حداقل در طول روز تا  ۶۰۰ مسافر جابجا می کردند. هر کدام از این اتوبوس ها که از رده کار کردن خارج شوند، باعث می شود تا  به دیگر اتوبوس ها فشار آید و تجمع و تراکم جمعیتی بیشتری را در سایر اتوبوس ها شاهد باشیم.

ترفع افزود: از طرفی این اتفاق، معیشت راننده ها را نیز به خطر انداخته، چرا که درآمد آنها از این اتوبوس ها است، وقتی از حذف ۸۰۰ دستگاه اتوبوس حرف می زنیم یعنی حداقل ۸۰۰ خانوار بدون درآمد شده اند.

او درباره واردات مخازن به کشور گفت: در مناقصه ای که برگزار کردیم امیدوار بودیم کسی از قبل مخزن را به کشور وارد کرده باشد و بتوانیم آنها را تامین کنیم، اما در مناقصه شرکت کننده ای نداشتیم و مشخص است که مخزنی به کشور وارد نشده است.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی درباره واکسیناسیون پرسنل شرکت واحد گفت: پیگیری های خیلی زیادی انجام دادیم و خوشبختانه در جلسه ای که امروز داشتیم، مقرر شد، احتمالا اواخر هفته بعد واکسیناسیون رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی آغاز شود./ایلنا

کدخبر: 706724 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟