تاثیر مفید روزه‌داری در درمان کبد چرب / چه کسانی نباید روزه بگیرند

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، با شیوع کروناویروس، نگرانی در مورد روزه داری افزایش پیدا کرد. اما تحقیقات نشان می دهد که روزه نمی تواند باعث شیوع کرونا باشد به شرط آن که توصیه های بهداشتی و پروتکل های وزارت بهداشت رعایت شود.  دکتر کاترین بهزاد، فوق تخصص گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: افراد مبتلا به کبد چرب می توانند روزه بگیرند و در صورت عدم مصرف تنقلات شیرین و غذاهای پرکالری بعد از افطار و همچنین ضمن روزه گرفتن، وزن نیز کم کنند، تاثیر مفیدی بر درمان دارد.

وی افزود: مبتلایان به کبد چرب که همزمان بیماری دیابت دارند حتما با پزشک معالج برای روزه‌داری مشورت کنند.

فوق تخصص گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی بابل تاکید کرد: روزه داری در بیمارانی که علائم سوءهاضمه مانند احساس پری ، تورم و اتساع شکم بعد از مصرف غذا و سیری زودرس دارند، مفید است و سبب تخفیف و کاهش علائم سوءهاضمه می شود.

روزه داری برای چه کسانی خطر دارد

بهزاد تاکید کرد: مبتلایان به زخم‌های معده یا اثنی‌عشر، با فرم شدید و فعال بیماری، باید از روزه گرفتن اجتناب کنند. افرادی که به فرم‌های خفیف و درمان شده زخم های گوارشی مبتلا بوده اند فقط در صورت تایید پزشک معالج می توانند روزه بگیرند. در گروه بیماری های التهابی روده ( کرون و کولیت السروز) اگر بیماری در فاز فعال با علائم گوارشی مانند اسهال، درد شکم و خونریزی باشد، روزه گرفتن توصیه نمی شودبرای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 564748 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟