چرا شهرداری به جشنواره فیلم فجر کمک کرد؟!

به گزارش گروه اجتماعی رکنا، شهرداری از بدهی های سنگین مدیریت گذشته سخن می گوید و این که شهرداری با مشکلات عدیده مالی دست و پنجه نرم می کند. در این میان اما خبر کمک شهرداری به جشنواره فیلم فجر تعجب جامعه را برانگیخت. چرا که وزارت ارشاد و فرهنگ مسئول این جشنواره است و طبق گزارش ها دولت چیزی بالغ بر 10هزار میلیارد به شهرداری بدهکار است. این اقدام شهرداری بیشتر شوی تبلیغاتی به نظر رسید و بسیاری به این اقدام خرده گرفتند. انتقاد به شهرداری تا جایی بالا گرفت که حناچی شهردار تهران مجبور به واکنش شده و در مورد این اقدام شهرداری توضیح داد.

پیروز حناچی ظهر امروز در حاشیه گردهمایی مدیران ۱۵۰۰ مدرسه در طرح مدرسه آماده با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که چقدر تهران در برابر حوادث آمادگی دارد اظهار کرد: تهران در برخی از حوزه‌ها علیرغم گفته‌ها وضعیت بهتری از برخی استان‌ها دارد.

او با بیان این که آموزش به جای ترس در برابر حوادث طبیعی اولین گام در برابر برخورد با بحران‌ها است، تصریح کرد: ما کشوری هستیم که روی گسل‌های اصلی و فرعی قرار دارد و بارها زمین لرزه‌های مختلفی را تجربه کرده‌ایم و باید به جای ترس آموزش ببینیم.

حناچی با بیان این که طرح مدرسه آماده اولین گام در راستای آموزش است، گفت: آموزش موضوع مهمی است چرا که فرزندانمان باید یادبگیرند به جای ترسیدن سطح آمادگیشان در برابر حوادث را ارتقاء دهند و آموزش از اصلی ترین مسائل زیر بنایی و تاثیر گذار است و به همین دلیل تجهیزاتی را برای مدارس ارسال می‌کنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که تهران با فرونشست ۳۶ سانتیمتری مواجه است، تصریح کرد: اگر تهران ۳۶ سانتیمتر نشست می‌کرد ما نمی‌توانستیم به راحتی تردد کنیم هر چند که نشست زمین دارای دلایل مختلفی از جمله برداشت زیاد از آب‌های زیر زمینی است که باید تاب آوری تهران را افزایش دهیم.

شهردار تهران در پاسخ به پرسش خبرنگارانی درباره کمک ۸ میلیاردی شهرداری تهران به جشنواره فیلم فجر و حواشی آن گفت: این موضوع مربوط به دو الی سه روز گذشته نیست و شهرداری همواره به این جشنواره‌ها کمک می‌کرده و کمک شهرداری صرفا مالی نیست بلکه می‌تواند تبلیغات یا اجاره سالن‌ها باشد.

وی با بیان این که جشنواره‌ها مهم هستند؛ اما اقدامات در چارچوب قانون و امکانات خواهد بود، ادامه داد: ارائه اعتبار به جشنواره که همیشه پول نیست بلکه می‌توان از امکانات شهرداری در اختیار آنها قرار داد.

شهردار تهران در مورد از سرگیری پرداخت ۲ درصد از بهای تاکسی‌های اینترنتی به شهرداری نیز با تاکید بر این که می‌خواهیم فضای مناسبی را برای فعالیت کسب و کارهای این چینی فراهم کنیم، گفت: باید منافع دراز مدت شهر را در در نظر بگیرند و ۲ درصد از بهای هر کرایه حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ تومان می‌شود و این مسافربرهای اینترنتی در سطح شهر تردد می‌کنند و بر اساس قانون باید عوارض را نیز پرداخت کنند.

حناچی در پاسخ به این سوال که در آستانه سالگرد پلاسکو قرار داریم و چه خبر خوبی برای آتش نشانان دارید، افزود: شرایطمان بعد از حادثه پلاسکو چه به لحاظ تجهیزات و امکانات به خصوص در مورد برج‌های بلند کاملا متفاوت شده است و آتش نشانان یکی از دستگاه‌های آماده کشور هستند که در همه حوادثی که جنبه ملی داشته باشد حاضر می شوند به گونه‌ای که حتی امروز در کنارک مستقر شدند و من بابت تلاش آنها تشکر می‌کنم.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 535766 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟