حقوق پاکبان ها در تهران؛ تا ۲۸ میلیون تومان در سال جاری / چرا پایتخت این روزها تمیزتر از پیش است؟
تبلیغات

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، محسن قضاتلو، رئیس سازمان مدیریت پسماند شهر تهران در گفت‌وگو با رکنا اعلام کرد: در ایام جنگ اخیر، برخلاف تصور اولیه، کاهش محسوسی در جمعیت شهر رخ نداد؛ چراکه حضور شهروندان در تجمعات و جریان زندگی شهری ادامه داشت.

وی با تاکید بر رویکرد مدیریت شهری در این دوره گفت: هدف ما این بود که در جریان جنگ اخیر و همچنین جنگ ۱۲ روزه، چهره‌ای جنگ‌زده از شهر به شهروندان ارائه نشود تا امنیت روانی جامعه دچار آسیب نشود. بر همین اساس، نظارت دقیقی از سوی سازمان مدیریت پسماند به همراه شهرداری مناطق انجام شد تا خدمات نگهداشت و نظافت شهری بدون اختلال ادامه پیدا کند.

قضاتلو در ادامه افزود: در نقاطی که آسیب یا اصابت رخ می‌داد، بلافاصله عملیات بازگشایی معابر انجام می‌شد؛ همچنین در مناطقی که نیاز به مداخله بیشتر بود، نیروهای خدماتی با نظارت مستقیم سازمان وارد عمل می شدند. در این مدت، سه تیم ویژه نیز مستقر شده بود تا در صورت وقوع خسارت‌های گسترده، نسبت به پاکسازی، جمع‌آوری نخاله و بازگشایی مسیرها اقدام فوری انجام دهند.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهر تهران همچنین گفت: تلاش شد این سطح از نظارت پس از پایان جنگ نیز حفظ شود. پس از جنگ ۱۲ روزه و در روند اخراج اتباع غیرمجاز و جذب نیروی انسانی ایرانی، نیروهای جدید به کار گرفته شدند؛ اما در حال حاضر از نظر نیروی انسانی با مشکل جدی مواجه نیستیم.

او درباره وضعیت حقوق پاکبان‌ها توضیح داد: در سال جاری نیز افزایش حقوق از همین ماه اعمال شده است. سال گذشته در دو مرحله افزایش حقوق داشتیم؛ ابتدا حقوق پایه از حدود ۱۵ میلیون به ۱۸ میلیون تومان رسید و سپس در شهریورماه به بازه ۲۰ تا ۲۲ میلیون تومان افزایش یافت. برای نیروهای فعال در بزرگراه‌ها نیز رقم حدود ۲۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده بود.

وی در پایان افزود: امسال این رقم به بازه ۲۵ تا ۲۸ میلیون تومان رسیده است؛ به این صورت که حقوق افراد مجرد حدود ۲۵ میلیون تومان و افراد دارای دو فرزند حدود ۲۸ میلیون تومان است. این ارقام مربوط به دریافتی خالص است؛ در حالی که ناخالص دریافتی با احتساب کسورات حدود ۳۴ میلیون تومان بوده و هزینه نهایی هر پاکبان برای سازمان حدود ۴۱ میلیون تومان برآورد می‌شود.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات