بمب آبی ها: یاسر آسانی به استقلال پیوست!
یاسر آسانی، وینگر مطرح آلبانیایی و بازیکن سابق گوانگژو کره جنوبی، با قرارداد رسمی به تیم استقلال پیوست و قدرت هجومی آبیها را تقویت کرد.

به گزارش رکنا، باشگاه استقلال به صورت رسمی از جذب یاسر آسانی خبر داد. این وینگر آلبانیایی که پیشتر در تیم گوانگژو کرهجنوبی بازی میکرد، با قرارداد جدید به جمع آبیها پیوست.
یاسر آسانی، ستارهای درخشان
یاسر آسانی، بازیکن 30 ساله تیم ملی آلبانی و عضو باشگاه گوانجو کره جنوبی، موفقیتهای قابل توجهی را در دنیای فوتبال به دست آورده است. او که در لیگ نخبگان 2025 به عنوان آقای گل بدرخشید، تاکنون ۲۳ بار برای تیم ملی آلبانی به میدان رفته و توانسته ۵ گل ملی به نام خود ثبت کند.
افتخاری فراتر از رونالدو
این بازیکن در تیم گوانجو کره جنوبی بهترین عملکرد خود را نشان داده و با ثبت ۲۰ گل زده و سه پاس گل، عنوان آقای گل لیگ نخبگان را به دست آورده است. یاسر توانست در این رقابتها از کریستیانو رونالدو پیشی بگیرد و جایگاه خود را در میان بهترینها تثبیت کند.
ارزشگذاری و نقش یاسر آسانی
براساس اطلاعات منتشر شده، ارزش یاسر آسانی در ترانسفر مارکت حدود یک و ۲۰۰ میلیون یورو برآورد شده است. این بازیکن پرتوان به عنوان وینگر راست در زمین بازی میکند و توانسته تاثیرگذاری قابل توجهی در تیم خود نشان دهد.
-
فیلم خوردن بانمک هویج توسط خرگوش زیبا
ارسال نظر