ارائه خدمات امدادونجات به ۲۸۵۸ زائر اربعین در داخل کشور طی یک هفته

به گزارش رکنا به نقل از روابط عمومی سازمان امداد و نجات، بابک محمودی، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر ، اعلام کرد:در بازه زمانی ۵ تا ۱۲ مرداد ۱۴۰۴، جمعیت هلال‌احمر به زائران اربعین اباعبدالله‌الحسین (ع) در داخل کشور خدمات امدادی متنوعی ارائه کرده است.

وی افزود: در این مدت، ۲۸۵۸ نفر از خدمات امدادی بهره‌مند شدند که شامل اسکان اضطراری ۲۸۳۲ نفر، درمان سرپایی ۱۷ نفر و انتقال ۱۱ نفر به مراکز درمانی بوده است، همچنین یک نفر نیز در عملیات رهاسازی مصدوم نجات یافته است.

بابک محمودی تصریح کرد: در حوزه حوادث ترافیکی نیز ۳ حادثه در استان‌های ایلام (۲ مورد) و کرمانشاه (۱ مورد) رخ داد که منجر به انتقال ۴ نفر به مراکز درمانی و رهاسازی یک مصدوم شد. همچنین خدمات امدادی به ۷ نفر دچار گرمازدگی ارائه شده است.

رئیس سازمان امدادونجات تاکید کرد: تمامی تلاش‌ها با هدف حفظ سلامت و ایمنی زائران در مسیر پیاده‌روی اربعین صورت گرفته است.

  • تصاویر افشا نشده از حملات پهپادی و موشکی ایران به رژیم صهیونیستی و خسارات پنهان صهیونیست‌ها

اخبار تاپ حوادث

وبگردی