این چهره‌های سرشناس ترور شده اند! +تصاویر

اگر از علاقممندان اخبار سیاسی باشید بدون شک چشم تان به خبر حمله تروریستی به رئیس‌‌جمهور ونزوئلا افتاده است. در تصاویری که از این مراسم مخابره شده نیکلاس مادور، رئیس‌جمهور ونزوئلا در حال سخنرانی است که مورد حمله یک پهپاد انفجاری قرار می‌گیرد.

بنا به اعلام مقامات ونزوئلا، مادور از این حمله جان سالم به در برده و آسیبی ندیده است. در این بین بعید می‌دانیم تاکنون از یک پهپاد برای کشتن Killing چهره‌های سیاسی بزرگ دنیا استفاده شده باشد اما حمله‌‌های تروریستی به شخصیت‌های ملی و سیاسی چیز تازه‌ای نیست و تاریخ پر است از حمله‌های تروریستی که با هدف از بین بردن شخصیت‌های سیاسی صورت گرفته است.

به همین منظور قصد داریم در ادامه نگاهی داشته باشیم به معروف ترین حمله‌های تروریستی که با هدف از بین بردن چهره‌های بزرگ دنیا انجام شده است و منجر به مرگ سیاستمداران شده است.

جولیو سزار

8435589_820

اولین حادثه Incident سوءقصد به جان یک چهره‌سرشناس را با ترور Assassination جولیو سزار شروع می‌کنیم به این دلیل که این واقعه به‌رغم قدمتی که دارد اما باز هم به عنوان یکی از مهم‌ترین ترورهای تاریخ به حساب می‌آید.

جولیو سزار یکی از مهم‌ترین چهره‌های سیاسی رم باستان بود که توسط چند نفر از همقطاران خود به خاک و خون کشیده شد.

انور سادات

8435586_401

این چهره سرشناس به عنوان یکی از بزرگترین سیاستمداران مصری شناخته می‌شود. انور سادات رئیس‌جمهوری بود که توانست با دولت اسرائیل صلح کند و به همین دلیل پس از اینکه مدت‌هاست از دنیا رفته است اما باز هم چهره‌ای بحث‌ برانگیز در مجامع عربی شناخته می‌شود.

انور سادات در سال ۱۹۸۱ زمانی که در یک رژه نظامی شرکت کرده بود ترور شد و از دنیا رفت.

ماهاتما گاندی

8435587_849

این چهره‌ سرشناس و دوست‌داشتنی به عنوان پدر هندوستان شناخته می‌شود و شیوه‌های غیر تهاجمی وی برای مبارزه و اعتراض واقعاً مثال‌زدنی است. بعید میدانیم آسیب ماهاتما گاندی حتی به مورچه‌‌ رسیده باشد اما باز هم از آنجایی که تمامی چهره‌های سیاسی مخالف و موافقینی دارند ماهاتما گاندی، پدر سرزمین هفتاد و دو ملت نیز دشمنانی داشت که همین دشمنان کار دستش دادند.

در دی ماه سال ۱۹۸۴ ماهاتما گاندی مورد اصابت گلوله قرار گرفت، این بزرگ‌مرد تاریخ هندوستان به دنبال تقسیم هندوستان و پاکستان بود و جان شیرینش را به پای این سیاست ریخت.

جان‌.‌اف. کندی

8435588_247

پرونده ترور کندی به یکی از رازآلودترین پرونده‌های قتل Murder رئیس‌جمهورهای بزرگ دنیا تبدیل شده است و از زمان ترور تاکنون هزار و یک نظریه مختلف را در خصوص سوء‌قصد به جان کندی شاهد بوده‌ایم.

گفته می‌شود شخصی با نام لی هاروی اوسوالد جان.‌ا‌ف‌.‌ کندی را به قتل رساند. قاتل The Murderer که فردی کمونیست بود از سیاست‌های کندی در برابر شوروی سابق دل خوشی نداشت و به همین دلیل کندی را از راه دور با تفنگ دوربین‌دار هدف قرار داد.

چند ساعت بعد اسوالد دستگیر شد اما مدعی شد که به کسی تیراندازی نکرده و از وی به عنوان طعمه استفاده کرده‌اند. اسوالد مجالی برای بیگناهی‌اش پیدا نکرد و دو روز بعد توسط فردی با نام جک روبی به قتل رسید تا پرونده ترور جان‌.‌اف‌.‌کندی برای همیشه به عنوان یکی از رمزآلود‌ترین ترورهای تاریخ شناخته شود.

آرشیدوک فرانتس فردیناند

8435584_802

در بیشتر مواقع ترور شخصیت‌های سیاسی بازتاب‌های مختلفی را به دنبال دارد اما بعید به نظر می‌رسد تروری همانند سوءقصد به جان فرانتس فردیناند ابعاد جهانی داشته باشد چرا که ترور وی که در اسناد تاریخی به حادثه ترور سارایوو معروف است جنگ‌جهانی اول را به دنبال داشت و به همین دلیل یکی از مهم‌ترین واقعه‌های تاریخ به‌حساب می‌آید.

آرشیدوک فرانتس فردیناند در حدود ساعت ۱۱ صبح به همراه همسرش به قتل رسیدند و دنیا با تحمل جنگ‌جهانی اول هرگز به روزگار قبلی باز نگشت.

بی‌نظیر بوتو

8435583_352

این بانوی پاکستانی اولین زن مسلمان در تاریخ اسلام بود که سرگذشت سیاسی پرفراز و نشیبی را پشت‌سر گذاشت و نهایتاً در شهر راولپندی در یک عملیات انتحاری ترور شد و جان به جان آ‌فرین تسلیم کرد.

بی‌نظیر بوتو در سال ۲۰۰۷ پس از انجام یک سخنرانی در حال برگشت بود که توسط مردی به رگبار گلوله بسته شد، گلوله‌ها به سینه و گردن بی‌نظیر بوتو اصابت کرد و سپس فرد تیرانداز بمبی که به همراه داشت را منفجر کرد تا بی‌نظیر بوتو و دست‌کم ۲۱ نفر دیگر در این حادثه دلخراش کشته شوند.

فیصل بن عبدالعزیز

8435582_734

پادشاه عربستان سعودی از سال ۱۹۶۴ تا ۱۹۷۵ ملک فیصل بود، این پادشاه سعودی در طول حدود یک دهه حکومت عربستان خود رابطه نزدیکی با غربی‌‌ها بر قرار کرد و به عنوان یکی از مهم‌ترین پادشاهان خاندان سعودی شناخته می‌شود.

ملک فیصل در سال ۱۹۷۴ از جانب مجله معروف تایمز به عنوان مرد سال شناخته شد و در میان جامعه سعودی به پادشاهی مدرن‌گرا معروف بود. فیصل بن عبدالعزیز در سال ۱۹۷۵ توسط برادرزاده خود ترور شد.

رفیق حریری

8435581_810

رفیق‌ حریری یکی لبنانی ثروتمندی بود که چندین سال سکان نخست‌وزیری لبنان را در اختیار داشت. بسیاری از کارشناسان امور خاورمیانه حریری را به عنوان شخصی مؤثر در بازسازی بیروت می‌شناسند.

تلاش‌های حریری خروج نیروهای سوریه از لبنان را به دنبال داشت و تغییرات سیاسی وی باعث تحریک مخالفین و در نهایت ترور وی شد. رفیق حریری در سال ۲۰۰۵ ترور شد و در گزارش‌های هیئت تحقیقاتی که برای پیدا کردن تروریست‌ها از جانب سازمان ملل تشکیل شده بود مشخص گردید احتمال دست دولت‌های خارجی در ترور رفیق حریری وجود داشته است.

ایندیرا گاندی

8435580_819

ایندیرا گاندی دختر جواهر لعل نهرو بود و بزرگ شدن در دامان این مرد بزرگ ایندیرا را راهی سیاست کرد. این بانوی سیاست‌مدار هندی به عنوان یکی از جنجالی‌ترین رهبران هندوستان شناخته می‌شود و جالب است بدانید به‌رغم تشابه فامیلی میان ایندیرا گاندی و ماهاتما گاندی هیچ رابطه خونی وجود ندارد.

ایندیریا گاندی تنها نخست‌وزیر زن هندوستان بود که در طول دوران طولانی حضور خود در سیاست توانست سه دوره نخست‌وزیر هندوستان شود. ایندیرا گاندی در سال ۱۹۸۴ توسط دو نفر از محافظین شخصی خود که دل خوشی از سیاست‌های ایندیرا در قبال ایالت پنجاب نداشتند ترور شد.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

دردسر از زمانی شروع شد که خاله مجرد شوهرم به خانه ما آمد

دختر بازیگر معروف شکایت کرد!

فرماندهان داعش به زور بادختران وپسران نوجوان افغان ازدواج می کردند!+عکس

فرار جوان لخت از دست 2 شرور در نیمه شب تهران + عکس لحظه فرار

نقشه 6 نفوذی برای بالا کشیدن پروژه 800 میلیارد تومانی در مشهد

تجاوز به پسر 15 ساله در بوفه مدرسه / او دانش آموزان زیادی را بی عفت کرده است +عکس

14 سالم بود که پسری بدون پدر به دنیا آوردم!

حکم عجیب دادگاه برای شرور معروف و شاخ اینستاگرام کرج

حبس ابد برای جوان شیطان صفت + عکس

جزئیات قتل در بازار سید اسماعیل/ فیلم و عکس قاتل فراری

دختر تهرانی 6 بار در ماه برای 200 هزار تومان عروس می شود!

شوهرم بی هوش بود که پسر جوان سراغ من آمدند! + ناگفته های وحشتناک لیلا

هنگام تجاوزبه پیر زن در اتاق خوابش از حال رفت /جوان قوی هیکل نیمه شب از بالکن وارد اتاقم شده بود

 

کدخبر: 404866 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟