درمان غلظت خون + فیلم
حجم ویدیو: 16.26M | مدت زمان ویدیو: 00:01:03

به گزارش رکنا، در طب سنتی سومین خلط بدن سودا است. سودا سرد و خشک است و باعث اتصالات بدن و انتقاد خون می شود. زمانی که سودا زیاد شود باعث غلظت خون و درد مفاصل می شود و عارضه ها و بیماری های زیادی را ایجاد می کند. درمان غلظت خون تعدیل مزاج و پالایش خون است که سودا از بین برود و سمومم خون پاکسازی شود.

علل ابتلا به غلظت خون

    استعمال دخانیات و کشیدن سیگار

    زندگی در ارتفاعات و مناطق کوهستانی (به‌خاطر کمبود اکسیژن در آنجا)

    مشکلات خونی

    بیماری‌های قلبی و ریوی

    مسمومیت با مونوکسیدکربن

    بیماری‌های زمینه‌ای

    تعریق و اسهال‌های شدید

    تورم‌های بدخیم کلیوی و کبدی در بزرگسالان

    فیبروم‌های رحمی در زنان

    کیست‌های متعدد کلیه

    استرس و فشارهای روانی

عوارض غلظت خون

در پاسخ به اینکه آیا غلظت خون خطرناک است؟ باید گفت غلظت خون عوارض بسیار زیادی دارد که از میان آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    - افزایش غلظت خون در بدن باعث کندشدن حرکت خون در قلب و رگ‌ها می‌شود که باعث گرفتگی اندام‌هایی مانند دست و پا یا سکته مغزی خواهد شد.

    - افزایش غلظت خون، می‌تواند باعث آمبولی ریوی شود.

    - باعث خونریزی از بینی می‌شود.

   - باعث می‌شود که کبد و طحال بزرگ شوند.

غلظت خون نرمال چند است؟

به میزان درصد گلبول‌های قرمز در واحد حجم، هماتوکریت یا غلظت خون می‌گویند. با زیادشدن تعداد گلبول‌های قرمز در واحد حجم خون، فرد دچار غلظت خون می‌گردد. مقدار غلظت خون طبیعی در میان مردان و زنان متفاوت است. غلظت خون نرمال برای آقایان از ۴۲ تا ۵۲ درصد، و در خانم‌ها از ۳۸ تا ۴۶ درصد طبیعی به حساب می‌آید و جای نگرانی را ایجاد نمی‌کند.

چه زمانی میزان هموگلوبین خون غیرطبیعی است؟

درباره غلظت خون در مردان و غلظت خون در زنان، اگر میزان هموگلوبین خون در زنان از ۵۲، و در آقایان از ۵۶ بیشتر شود، در این صورت بیمار دچار پرفشاری و غلظت خون شده است.

وبگردی