خواص انگور قرمز / کاهش ابتلا به سرطان و آلزایمر

به گزارش رکنا، برخی افراد فرق چندانی بین انگورها و طعم آن ها قائل نیستند. اما واقعیت این است که طعم انگور قرمز با بقیه انواع آن متفاوت است. این میوه آبدار را باید به صورت کامل یعنی با پوست و هسته هایش خورد و از طعم ترش و شیرین آن لذت برد. در بین خواص متعدد این انگور میزان آنتی اکسیدان رسوراترول آن چشمگیر است چون مانع از پیری زودهنگام و آسیب های سلولی می شود. یادتان باشد که مصرف منظم و متعادل این میوه خوشمزه جوانی و سلامت را به شما هدیه خواهد کرد. در ادامه مطلب ۵ دلیل خوب می آوریم تا بیشتر به خوردن انگور قرمز تشویق شوید. لطفاً با ما همراه باشید.

انگور قرمز و رسوراترول

انگور قرمز در پوست و همچنین هسته های خود حاوی آنتی اکسیدانی به نام رسوراترول است که به «مولکول جوانی» شهرت دارد. رسوراترول یک عامل حفاظت کننده موجود در انگور است که به صورت سدی در برابر مهاجمان بیرونی عمل می کند. این ترکیب در صنعت داروسازی در ترکیب بسیاری از محصولات مربوط به سلامتی استفاده می شود.انگور قرمز برای افرادی که شیمی درمانی انجام می دهند بسیار موثر است. آب انگور قرمز انرژی دهنده است. علاوه بر این باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و تأثیر درمان را افزایش می دهد

انگور قرمز به دلیل دارا بودن این ترکیب آنتی اکسیدانی فوق العاده از بروز پیری زودهنگام پیشگیری می کند. برای بهره مندی هر چه بیشتر از این ترکیب بهتر است انگور را به صورت درسته میل کنید و تا حد امکان از مصرف آب انگور خودداری کنید. فراموش نکنید پوست، گوشت و هسته این میوه دارای خواص فراوانی است بنابراین از دور ریختن هسته آن ها بپرهیزید. البته باید بدانید که با مصرف آب انگور خانگی و طبیعی کمک زیادی به سیستم جریان خونتان خواهید کرد.

مصرف انگور قرمز برای کاهش فشارخون بالا

فیبرهای محلول در آب و پتاسیم موجود در انگور قرمز به سلامت قلب کمک می کند. در واقع پتاسیم موجود در انگور قرمز به اندازه ای است که برای افراد مبتلا به پرفشاری خون توصیه می شود. اگر شما بین ۱۵ تا ۲۰ حبه انگور قرمز میل کنید میزان سدیم بدنتان کاهش پیدا خواهد کرد. توصیه می کنیم این انگور را به سالادهایتان اضافه کنید. در این صورت می توانید در وعده ناهار و شام نیز از خواص آن بهره مند شوید.

انگور قرمز: پایانی برای یبوست

انگور قرمز برای مقابله با یبوست بسیار موثر است. مصرف آن برای صبحانه مانند یک ملین طبیعی عمل کرده و به عملکرد روده ها کمک زیادی می کند. انگور قرمز به دلیل دارا بودن اسیدهای طبیعی و قند و سلولز می تواند باعث تقویت عضلات روده ها و معده شود. اگر به طور مرتب انگور قرمز میل کنید می توانید یبوست مزمن را درمان کنید. با این حال افرادی که دچار بیرون روی هستند باید از مصرف این انگور بپرهیزند.

انگور قرمز و بیماری آلزایمر

طبق نتایج پژوهشی که در Mount Sinai Medical School ایالات متحده آمریکا انجام شده، رسوراترول از پیشرفت بیماری آلزایمر جلوگیری می کند. قدرت آنتی اکسیدانی انگور قرمز برای افزایش قدرت حافظه و محافظت بدن از ابتلا به بیماری آلزایمر موثر است. رسوراترول تأثیر تخریب سلول های عصبی در مراحل اولیه بیماری را کاهش می دهد. علاوه بر این، این آنتی اکسیدان به اندازه چای سبز و حتی بیشتر از آن در کنترل و پیشگیری از بیماری آلزایمر موثر است. متخصصان بر این باور هستند که مصرف انگور قرمز به بهبود چشمگیر عملکرد مغز ما کمک می کند. پس برای در امان ماندن خاطرات زندگی تان انگور قرمز را فراموش نکنید.

انگور قرمز برای پیشگیری از سرطان

مصرف انگور قرمز به پیشگیری از بیماری های متعددی مانند سرطان سینه و سرطان کلورکتال کمک می کند. موسسه مبارزه با سرطان آمریکا چندین پژوهش در این خصوص انجام داده است.

فیبرهای محلول در آب و پتاسیم موجود در انگور قرمز به سلامت قلب کمک می کند. در واقع پتاسیم موجود در انگور قرمز به اندازه ای است که برای افراد مبتلا به پرفشاری خون توصیه می شود

به عقیده متخصصان آنتوسیانین های موجود در انگور قرمز برای جلوگیری از رشد و تکثیر تومورهای سرطانی موثر عمل می کنند. پولیفنول های موجود در این میوه نیز مانند رسوراترول تأثیر آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد و مانع از آسیب و تخریب سلولی حاصل از سرطان می شود. انگور قرمز برای افرادی که شیمی درمانی انجام می دهند بسیار موثر است. آب انگور قرمز انرژی دهنده است. علاوه بر این باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و تأثیر درمان را افزایش می دهد. در عین حال قدرت ضدالتهابی این میوه باعث کاهش عوارض جانبی شیمی درمانی می شود.

در نهایت اینکه توصیه می کنیم از فصل انگور برای مصرف این میوه نهایت استفاده را ببرید. گرچه انگور یک دارو محسوب نمی شود اما تأثیر درمانی زیادی دارد و سلامتی تان را ارتقا می دهد. بنابراین توصیه می شود که انگور بیشتری مصرف کنید.

منبع: توریسم آنلاین

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 500003 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟