تاثیر شگفت‌انگیز طبیعت و جمع دوستان در آرامش ذهن شما

به گزارش رکنا، مطالعات جدید نشان می‌دهد که داشتن ارتباطات اجتماعی و طبیعت‌گردی می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر ارتقای سلامت روان داشته باشد. پژوهش دانشگاه کرتین، با بررسی بیش از ۶۰۰ بزرگسال در استرالیای غربی، نشان داد اشخاصی که روزانه با دیگران گفتگو می‌کنند، در مقایسه با کسانی که به ندرت چنین کاری انجام می‌دهند، امتیازات بالاتری در معیارهای استاندارد سلامت روان کسب می‌کنند.

تأثیر شگفت‌انگیز طبیعت بر ذهن

بر اساس گزارش منتشرشده، تماس روزانه با طبیعت به افزایش پنج امتیاز در سلامت روان مرتبط است. همچنین فعالیت‌های اجتماعی، فعالیت‌های جسمانی، معنویات و کمک به سایر افراد نیز نقش بسزایی در بهبود وضعیت روانی افراد دارند.
photo_2017-05-20_11-00-24

پیامدهای مثبت رفتارهای روزمره

پروفسور کریستینا پولارد، نویسنده اصلی این تحقیق، تأکید کرد که این نتایج نشان‌دهنده تأثیر بزرگ اقدامات ساده، در دسترس و کم‌هزینه در حفظ سلامت روان است. وی توضیح داد که رفتارهایی مانند مکالمه روزانه با دوستان، گذراندن وقت در طبیعت یا پرداختن به فعالیت‌هایی که نیازمند تمرکز هستند، مانند مطالعه یا حل جدول، می‌توانند اثرات روانی مثبتی داشته باشند.

بهبود سلامت روان؛ فراتر از درمان

پولارد اظهار داشت که این یافته‌ها از سرمایه‌گذاری مداوم در طرح‌های سلامت روان در سطح جامعه حمایت می‌کند که هدف آن نه تنها افزایش آگاهی، بلکه پیشگیری از مشکلات روانی پیش از ایجاد بحران است.

او افزود: «ارتباط منظم با دیگران، حتی یک مکالمه ساده روزانه، می‌تواند تغییرات مثبتی در احساسات افراد ایجاد کند. به همان اندازه، وقت‌گذرانی در فضای باز یا انجام فعالیت‌های ذهنی می‌تواند به نوعی تنظیم روانی کمک کند.»

این تحقیق نشان می‌دهد که توجه به اقدامات ساده و در دسترس، می‌تواند به بهبود سلامت روانی جامعه کمک کرده و از مخاطرات جدی در آینده جلوگیری کند.

وبگردی