واکنش وزیر کشور به دستگیری زورگیر اتوبان نیایش / حکم حداکثری صادر شود!
تبلیغات

به گزارش رکنا، احمد وحیدی وزیر کشور در واکنش به دستگیری سریع زورگیر اتوبان نیایش گفت: این موارد (زورگیران) بسیار اندک است و در هر جایی هم که موردی دیده شده باشد پلیس به سرعت با آنها برخورد کرده است.

وی افزود: البته به دلیل اینکه این فیلم‌ها در فضای مجازی مطرح می‌شوند ممکن است این ذهنیت ایجاد شود که این موارد (زورگیری) بسیار است.

وزیر کشور ادامه داد: در هرجایی که زورگیری مشاهده شده است فراجا به موقع و با قدرت برخورد کرده است و در این مورد اخیر هم حتماً باید از پلیس تقدیر شود.

وحیدی گفت: اینکه افرادی فکر کنند می‌توانند هر کار مجرمانه‌ای را انجام دهند و از نگاه تیزبین نیروهای انتظامی در امان هستند اشتباه است، این افراد هرجایی که باشند شناسایی و دستگیر می‌شوند.

وی گفت: انتظار مردم است که با این افراد با شدت زیاد برخورد شود و در همین راستا قوه قضائیه هم باید با حداکثر ظرفیت قانون با این افراد به شدت برخورد کنند تا برای دیگران هم درس عبرتی باشد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی