باند سایه خانم ؛ دختر جوانی که مردان متاهل پولدار را بیهوش می‌کرد و خانه‌هایشان را خالی می‌کرد!

به گزارش رکنا، تحقیقات پلیس درباره فعالیت اعضای یک باند سرقت، با شناسایی دختری جوان به نام سارا وارد مرحله تازه‌ای شد؛ دختری که پس از دستگیری، راز فعالیت گروهی را فاش کرد که اعضایش نام «سایه» را برای خود انتخاب کرده بودند.

اعضای این باند علاوه بر سرقت از خانه مردان ثروتمند، خودروها را نیز هدف قرار می‌دادند. آنها پس از سرقت لوازم باارزش و قطعات خودروها، وسایل نقلیه را در نقاط خلوت شهر رها می‌کردند و در برخی موارد نیز خودروهای مسروقه را با خود می‌بردند.

دستگیری دختر نقابدار در تعقیب و گریز پلیسی

ماجرا از چند روز قبل آغاز شد؛ زمانی که زنی حدود ساعت ۵ صبح هنگام عبور از یکی از خیابان‌های غرب تهران، متوجه رفتار مشکوک یک دختر و دو پسر نقابدار شد. این سه نفر در حال باز کردن در یک دستگاه خودروی پراید بودند و همین موضوع شک زن را برانگیخت.

او بلافاصله موضوع را به پلیس اطلاع داد و دقایقی بعد، مأموران گشت کلانتری در محل حاضر شدند. با حضور پلیس، متهمان سوار خودروی مسروقه شدند و برای فرار از دست مأموران پا به فرار گذاشتند؛ اما این فرار پایان خوشی برای آنها نداشت.

خودروی آنها در جریان فرار به‌شدت تصادف کرد و دو پسر جوان از فرصت استفاده کرده و گریختند. با این حال، راننده خودرو که دختری جوان بود، در محل حادثه دستگیر شد.

پیامک‌های مرموز، راز باند سایه را فاش کرد

دختر جوان که سارا نام دارد، در جریان بازجویی‌ها به سرقت‌های سریالی اعتراف کرد و هویت دو همدست فراری خود را در اختیار مأموران قرار داد. به گفته او، یکی از این دو نفر برادرش و دیگری دوست برادرش بود.

اما بررسی‌های کارآگاهان به کشف سرنخ‌های تازه‌ای منجر شد. مأموران با بررسی تلفن همراه متهم به پیامک‌هایی مشکوک برخورد کردند که از ماجرایی فراتر از سرقت خودرو حکایت داشت؛ سرقت‌هایی که در آن مردان ثروتمند هدف قرار می‌گرفتند.

سارا در ادامه تحقیقات، جزئیات شگرد اعضای باند را شرح داد و گفت که در این نقشه، نقش طعمه را بر عهده داشته است. او با نزدیک شدن به رانندگان خودروهای لوکس و جلب اعتماد آنها، راه ورود به خانه‌هایشان را پیدا می‌کرد و سپس با بیهوش کردن قربانیان، زمینه سرقت همدستانش را فراهم می‌ساخت.

با افشای این اطلاعات، مأموران موفق شدند برادر سارا را نیز در مخفیگاهش دستگیر کنند؛ با این حال، تلاش‌ها برای دستگیری سومین عضو این گروه همچنان ادامه دارد.

اعترافات دختر جوان درباره سرقت از مردان ثروتمند

سارا متولد سال ۱۳۸۰ است و می‌گوید تا پیش از این ماجرا سابقه مراجعه به پلیس را نداشته است. او در گفت‌وگو درباره چگونگی ورودش به دنیای سرقت، از نقش برادرش و انگیزه‌ای عجیب برای همراهی با اعضای باند صحبت کرده است.

چطور وارد باند سایه شدی؟

همه‌چیز از آزادی برادرم شروع شد. او سابقه‌دار بود و به گفته من، بارها به اتهام سرقت و زورگیری به زندان رفته بود. مدتی پس از آزادی به من پیشنهاد داد که در یک کار جدید همراهشان باشم. می‌گفت حضور یک زن در کنارشان باعث می‌شود کمتر مورد شک قرار بگیرند. اسم گروه را هم سایه گذاشته بودیم؛ چون می‌خواستیم بیاییم و برویم، بدون اینکه ردی از خودمان باقی بگذاریم.

برای پول وارد این ماجرا شدی؟

نه، مشکل مالی نداشتیم. بیشتر دنبال هیجان بودم. زندگی‌ام یکنواخت شده بود و می‌خواستم اتفاق متفاوتی را تجربه کنم. پیشنهاد برادرم برایم جذاب شد و قبول کردم با آنها همکاری کنم.

خانواده‌ات از سرقت‌ها خبر داشتند؟

نه، پدر و مادرم اصلاً خبر نداشتند.

شگرد شما برای سرقت از مردان پولدار چه بود؟

سر راه خودروهای گران‌قیمت، از بنز و بی‌ام‌و گرفته تا پورشه و لندکروزر، قرار می‌گرفتم. سوار خودرو می‌شدم و با صحبت کردن، اعتماد راننده را جلب می‌کردم. بعد به بهانه‌های مختلف همراه او به خانه‌اش می‌رفتم. بیشتر این افراد متأهل بودند.

از قبل قرص‌های خواب‌آور را آماده کرده بودم و در فرصتی مناسب، آنها را داخل چای یا نسکافه قربانی می‌ریختم. پس از نوشیدن، حالشان بد می‌شد و بیهوش می‌شدند.

بعد از بیهوش شدن قربانیان چه اتفاقی می‌افتاد؟

به برادرم و دوستش پیام می‌دادم که بیرون خانه منتظر بودند. بعد در را برایشان باز می‌کردم و آنها وارد خانه می‌شدند. هرچه پول نقد، طلا، ساعت و وسایل باارزش پیدا می‌کردند، برمی‌داشتند و از خانه خارج می‌شدند.

به گفته سارا، در برخی موارد از اطلاعات و رمزهای بانکی قربانیان نیز برای برداشت پول استفاده می‌کردند؛ موضوعی که جزئیات آن باید در جریان تحقیقات پرونده بررسی شود.

چند نفر را با این روش بیهوش کردید؟

فکر می‌کنم هفت نفر.

چرا فکر می‌کردی قربانیان شکایت نمی‌کنند؟

تصورمان این بود که چون بیشتر آنها متأهل هستند، ممکن است از ترس آبروریزی موضوع را پیگیری نکنند.

تمام نقشه‌ها را برادرت طراحی می‌کرد؟

بله، برادرم سرکرده گروه بود. حتی نقشه سرقت خودروها در ساعات اولیه صبح هم از او بود.

پایان فرار اعضای باند سایه؟

با دستگیری سارا و برادرش، بخشی از فعالیت‌های منتسب به این گروه برای پلیس روشن شده است؛ اما سرنوشت سومین عضو فراری و تعداد دقیق سرقت‌های انجام‌شده همچنان در دست بررسی قرار دارد.

پرونده این باند اکنون ابعاد مختلفی از سرقت خودرو تا بیهوش کردن قربانیان و سرقت اموال آنها را در بر می‌گیرد؛ ماجرایی که به گفته متهم، با انگیزه هیجان آغاز شد، اما به مجموعه‌ای از سرقت‌های سریالی انجامید.

توجه: اعترافات نقل‌شده در این گزارش، اظهارات منتسب به متهم در جریان تحقیقات است و جزئیات اتهامات و مسئولیت کیفری افراد باید در روند رسیدگی قضایی مشخص شود.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1253580
  • طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی