دستگیری قاتل در کمتر از 48 ساعت در آبادان
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ رمضان گوروئی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی اعلام گزارش‌های مردمی مبنی بر یک فقره تیراندازی منجر به قتل در یکی از محلات، مأموران پلیس آگاهی بلافاصله در محل حاضر شدند و بررسی‌های اولیه آغاز شد.

وی افزود: پس از اعلام موضوع به بازپرس ویژه قتل و انجام بررسی‌های فنی و تخصصی در صحنه، شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این جنایت به‌صورت ویژه در دستور کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان آبادان تصریح کرد: مأموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی و تخصصی، موفق شدند با شناسایی سرنخ‌ها، مشخص کنند این قتل با همدستی یکی از نزدیکان مقتول و فردی دیگر انجام شده است.

وی ادامه داد: در همین راستا و با اخذ مجوز قضائی، متهم اصلی به همراه همدست او طی عملیاتی غافلگیرانه  دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شدند.

سرهنگ گوروئی از اعتراف متهمان به بزه ارتکابی خبر داد و گفت: علیه متهمان پرونده قضائی تشکیل و به دادسرا معرفی شدند.

علی رنجکش

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات