قصور در پدافند غیرعامل / عدم ابلاغ پروتکل‌های ضروری به رسانه‌ها عامل انتشار اطلاعات حساس آب شرب تهران

به گزارش خبرنگار پارلمانی رکنا، وحید احمدی در واکنش به انتشار تصاویر زنده از نقشه کامل سامانه آب شرب تهران در بخش خبری صداوسیما ، این اقدام را غیرحرفه‌ای و خلاف ملاحظات پدافند غیرعامل خواند.  

وی با اشاره به خطرات انتشار عمومی جزئیات زیرساخت‌های حیاتی از جمله خطوط انتقال، مخازن ذخیره و ایستگاه‌های پمپاژ آب، تأکید کرد: این اطلاعات می‌تواند توسط دشمن مورد سوءاستفاده قرار گیرد و آسیب‌های جبران‌ناپذیری به خدمات رسانی به مردم و امنیت ملی وارد کند.  

احمدی خواستار بررسی و تنبیه عوامل این سهل‌انگاری شد و گفت: دستگاه‌های نظارتی باید به این موضوع ورود کنند تا با برخورد مناسب با مسئولان این اتفاق، درس عبرتی برای سایر نهادها شود. 

نماینده مردم صحنه، هریس و کنگاوردر مجلس دوازدهم همچنین بر ضرورت تدوین پروتکل‌های دقیق برای رعایت اصول پدافند غیرعامل در رسانه‌ها تأکید و تصریح کرد: نباید تصور کنیم دشمن از این اطلاعات بی‌خبر است. حتی اگر قصد سوئی در کار نباشد، نتیجه این سهل‌انگاری‌ها ممکن است تاوان سنگینی برای مردم داشته باشد.  

وی در پایان از مسئولان صداوسیما خواست تا در این زمینه توضیح دهند و گفت: مسئولان صداوسیما باید در این زمینه پاسخگو باشند واین موضوع قابل پیگیری است و باید مشخص شود آیا این اقدام عمدی بوده یا از روی غفلت صورت گرفته است.

  • فیلم / اعتراف کارشناس بی‌بی‌سی: مردم ایران علاقه ای به سلطنت پهلوی ها در ایران ندارند!

اخبار تاپ حوادث

وبگردی