مادر واقعا زیبای فرشته حسینی / چهرهای آرام، پرغرور از سرزمین افغانستان + عکس مادر دختری
در دل تهران، دختری به نام فرشته حسینی از تبار مهاجرت و رنج، با استعداد و پشتکار به صحنه آمد؛ فرشته حسینی حالا با بازیهایی درخشان، از تئاتر تا قاب تلویزیون، ثابت کرده که هیچ مرزی برای هنر وجود ندارد. در این مطلب تصویری از فرشته حسینی با مادرش را مشاهده می کنید.

مادر فرشته حسینی
دختری از سرزمین افغانستان با چهرهای خاص و روحی پر غرور
فرشته حسینی در اردیبهشت 1376 در شهر تهران و در خانوادهای افغان چشم به جهان گشود. خانواده او به دلیل وضعیت جنگ و ناامنی در افغانستان، راهی ایران شدند و از حدود 30 سال پیش در تهران سکونت دارند.
فرشته حسینی آموزش بازیگری را با حضور در کلاسهای استادان برجستهای همچون اصغر محبی، مهتاب نصیرپور و محمد رحمانیان آغاز کرد.
نمایشهایی که فرشته حسینی در آنها ایفای نقش کرد
او در نمایشهایی همچون خشونت علیه زنان, سینماهای من, شازده کوچولو, ماهی سیاه کوچولو و من موجودی احساساتی هستم به نقشآفرینی پرداخت.
-
ژیلا صادقی: هدف ازدواجم مادر شدن بود! سختترین روز زندگیم همان روزی بود که سیسمونی فرزندم، والارضا، را جمعآوری کردم/ همکارام باعث شدن بچم بمیره!
ارسال نظر