قیمت طلا و سکه در بازار
رکنا اقتصادی: بر اساس گزارش میدانی از وضعیت بازار تهران و فعالیت اصناف، روز (۲۲ دی ماه) حوالی ساعت ۱۴، بازار زرگرها در بازار بزرگ تهران تعطیل بود، اما در خیابان فردوسی به سمت میدان فردوسی بیش از نیمی از اصناف طلا فعال بودند، اما به علت عدم وجود قیمتهای رسمی و واقعی، معاملات وجود ندارد.
روز گذشته فعالیت بازار طلا همچنان در شرایط نیمه تعطیل و نزدیک به تعطیل قرار دارد و به علت وجود برخی نگرانیها از سوی اصناف طلا از جمله محدودیتهای اینترنت و عدم معامله و کشف قیمت، در بازار طلا فعالیت به حداقل رسیده و بسیار محدود است و به گفته برخی از اصناف خریدار و فروشندهای در حال حاضر در بازار فعالیت نمیکند و تنها کسانی که در شرایط خاص قرار دارند و مجبور به فروش طلا هستند به عنوان فروشنده وجود دارند.
به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته نیز، نادر بذرافشان - رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر استان تهران - در پاسخ به سوالی مبنی بر نحوه فعالیت اصناف طلا در شهر تهران گفت: فعالیت اصناف طلا نیمه تعطیل است و از آنجایی که در صنف طلا ضرایب امنیتی توسط فعالان صنفی اهمیت بالایی دارد، برخی از واحدهایی که در کنار خیابانها واقع هستند، بسته اما برخی از واحدها که در مجتمعهای تجاری وجود دارند تقریبا فعالیت دارند.
همچنین، بر اساس گزارش میدانی از وضیعت بازار تهران و فعالیت اصناف، روز (۲۲ دی ماه) حوالی ساعت ۱۴، بازار زرگرها در بازار بزرگ تهران تعطیل بود، اما در خیابان فردوسی به سمت میدان فردوسی بیش از نیمی از اصناف طلا فعال بودند، اما به علت عدم وجود قیمتهای رسمی و واقعی، معاملات وجود ندارد.
گفتنی است؛ دیروز و پس چند روز قیمتهای طلا و سکه از سوی اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر استان تهران، به روزرسانی شده که بر اساس آن، قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و قیمت تمام سکه طرح جدید ۱۶۱ میلیون تومان، نیم سکه ۸۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۵۱ میلیون تومان قیمت گذاری و طبق آخرین آمارها، اونس جهانی طلا برای اولین بار از ۴۶۰۰ دلار عبور کرد، اما کمی بعد تا ۴۵۹۶ عقب نشست.
ارسال نظر