سرشاخه‌های تکدی‌گری کودکان را به صورت گروهی در سطح شهر رها می‌کنند

به گزارش گروه اجتماعی رکنا ، علی کاظمی اظهار کرد: طی سال‌های گذشته متناسب با امکانات، اعتبار و زیرساخت‌های ایجاد شده، اقدامات مناسبی در بحث ساماندهی متکدیان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: ساماندهی وضعیت متکدیان طی سال‌های اخیر به یکی از دغدغه‌های جدی مسئولان تبدیل شده که همین امر پیگیری اهداف این حوزه را تسریع کرده است.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز غربالگری متکدیان در کرج توضیح داد: این مرکز با همکاری شهرداری کرج راه اندازی شده که وظیفه پایش متکدیان جمع آوری شده را به عهده دارد.
وی افزود: نماینده‌ای از کمیته امداد، بهزیستی، ثبت احوال و سایر نهادهای درگیر با معضل تکدی‌گری در این مرکز مستقر هستند تا وظیفه خود در خصوص غربالگری متکدیان جمع آوری شده عمل کنند.
این مسئول با اشاره به ضرورت افزایش امکانات مرکز غربالگری شیخ‌آباد خاطر نشان کرد: امکان اسکان چند روزه متکدیان در این مرکز وجود ندارد و همین فرایند غرباگری را با مشکلاتی مواجه می‌کند.
کاظمی خاطر نشان کرد: گدایی کسب و کار همه متکدیان منتقل شده به این مرکز نیست و برخی از آنها کودک کار هستند و برخی دیگر به واسطه عدم توانایی در انجام کار یا فقر شدید مالی به این سمت کشیده شده اند.
وی افزود: بعد ازغربالگری، افراد نیازمند وکسانی که به حمایت خاص نیاز دارند به کمیته امداد و بهزیستی معرفی می‌شوند تا از حمایت‌های آنها برخوردار شوند.
وی با بیان اینکه این غربالگری باعث می‌شود نیازمندان واقعی از کسانی که به دنبال کسب درآمد راحت هستند، جدا شوند، گفت: این فرآیند منجر به کاهش تعداد متکدیان کرج در طول سال‌های قبل شده است.
این مسئول با بیان اینکه بیش از 50 درصد از متکدیان کرج اتباع بیگانه هستند، ابراز کرد: این افراد پس از شناسایی به اداره کل اتباع خارجی استان تحویل داده شده و اگر در مدارک هویتی آنان مشکلی وجود داشته باشد، رد مرز می‌شوند.
کاظمی گفت: تا چند سال گذشته بیشتر متکدیان کرج را اتباع پاکستانی تشکیل می‌دادند ولی با اعمال روند رد مرز، بسیاری از آنان به کشورشان بازگردانده شده اند.
این مسئول خاطر نشان کرد: تا زمانی‌که مردم به واسطه دلسوزی و دلرحمی به این افراد کمک کنند، طرح‌های ساماندهی متکدیان نتیجه دلخواه را نخواهد داشت.
وی با اشاره به وضعیت کودکان متکدی در کرج گفت: سرشاخه‌های تکدی گری این کودکان را به صورت گروهی به کار می‌گیرند و هر صبح آنها را در خیابان رها و با تاریکی هوا جمع آوری می‌کنند.
وی گفت: این سرشاخه ها توسط پلیس شناسایی شده و به زودی اقدامات لازم برای دستگیری آنها صورت می‌گیرد.
کاظمی تصریح کرد: مردم نباید به کودکان متکدی کمک کنند چون از کمک‌های آنها چیزی نصیب این کودکان نمی‌شود و این کار تنها به زیاد شدن جمعیت متکدیان با سن پایین شهر منجر می‌شود. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

کدخبر: 476975 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟