فیلم لحظه غافلگیری دزد حرفه ای در مخفیگاهش / عملیات در مرتضی گرد انجام شد

به گزارش اختصاصی رکنا، مدتی بود پرونده‌های متعددی در زمینه موبایل‌قاپی به پایگاه نهم پلیس آگاهی فاتب ارجاع می‌شد و کارآگاهان این پایگاه با بررسی پرونده‌ها و انجام اقدامات تخصصی، شناسایی عاملان این سرقت‌ها را در دستور کار قرار دادند.

تحقیقات کارآگاهان در نهایت به شناسایی 3 سارق منجر شد و مأموران پس از شناسایی متهمان، در عملیاتی آنها را در محله مرتضی‌گرد دستگیر کردند.

اما تحقیقات در همین مرحله متوقف نشد؛ کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی با ادامه بررسی‌ها و ردیابی مسیر اموال سرقتی، به سرنخ‌هایی از افرادی رسیدند که اموال مسروقه را از سارقان تحویل می‌گرفتند.

در ادامه این تحقیقات، 3 مالخر نیز شناسایی شدند و مأموران با انجام اقدامات لازم، آنها را بازداشت کردند.

در جریان این عملیات، بیش از 90 دستگاه تلفن همراه و لپ‌تاپ مسروقه کشف شد که بررسی‌ها برای شناسایی صاحبان این اموال و مشخص شدن ارتباط آنها با پرونده‌های ثبت‌شده موبایل‌قاپی در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

این 6 متهم شامل 3 سارق و 3 مالخر، صبح روز 21 شهریور توسط کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی فاتب در محله مرتضی‌گرد بازداشت شدند و تحقیقات برای روشن شدن ابعاد دیگر فعالیت این باند ادامه دارد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1248407