فیلم لحظه تیراندازی در مراسم عروسی در کهگیلویه و بویراحمد + عکس
رکنا: اولین تصاویر از 2 جوان کهگیلویه و بویراحمدی مصدوم در تیراندازی غیرمجاز روز گذشته در مراسم عروسی را میبینید.
به گزارش رکنا، اولین تصاویر از 2 جوان کهگیلویه و بویراحمدی مصدوم و فوت شده در تیراندازی غیرمجاز روز گذشته در مراسم عروسی را میبینید.
جزئیات خبر
سرهنگ سید محمد موسوی اعلام کرد: با دریافت گزارش مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع تیراندازی مرگبار در یکی از روستاهای شهرستان کهگیلویه، این موضوع به صورت فوری در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
تیراندازی غیرقانونی با اسلحه کلاش
وی توضیح داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد که در مراسم عروسی، شخصی در حال شادی با استفاده از اسلحه کلاش غیر مجاز اقدام به تیراندازی کرده و این رفتار خطرناک منجر به مرگ یک جوان و همچنین زخمی شدن دو نفر دیگر از شرکتکنندگان در مراسم شده است.
دستگیری عاملان تیراندازی
فرمانده انتظامی کهگیلویه در ادامه افزود: با تلاش نیروهای انتظامی و همکاری تعدادی از معتمدان و بزرگان محلی، موفق شدیم پنج نفر از کسانی که اقدام به تیراندازی کرده بودند را شناسایی و به مراجع قضایی معرفی کنیم. همچنین دو قبضه اسلحه غیرمجاز نیز کشف و ضبط شد.
تاکید پلیس بر فرهنگسازی
سرهنگ موسوی با اشاره به تشکیل پرونده قضایی در این رابطه، تصریح کرد: پلیس بر اهمیت آموزش فرهنگی و همکاری دستگاههای مسئول تاکید دارد و معتقد است اینگونه رفتارهای خطرناک و رسوم ناپسند را باید با کمک مردم جایگزین رسوم شادیآور و ایمن کرد. امید میرود با آگاهی مردم و تلاش مشترک، شاهد کاهش حوادث ناگوار و ایجاد آرامش در جشنهای شادی باشیم.
آخی .من نمیدونم چرا یه عده برا کلاس گذاشتن میان وسط جمع اسلحه دست میگیرن وبدون اینکه بلد باشن شلیک میکنن واینجوری عروسی به عزا تبدیل میکنن .آخه برادر تو که بلد نیستی دست به اسلحه نگیر .هم خودتو بدبخت میکنی هم یه عده دیگر و.این دوجوان بیچاره با هزار امید اومدن شادی کنن با نادونی یه عده زندگی شون به فنا رفت مگه مجبورید
رسوم مسخره و احمقانه