ایرنا: رامین آذری، مدیرکل فرودگاه های آذربایجان شرقی اظهار کرد: این فرودگاه هم اکنون آماده اعزام و پذیرش پروازهای داخلی و خارجی است.

آذری تاکید کرد: بازسازی آسیب های ناشی از جنگ به فرودگاه تبریز صبح امروز به اتمام رسید و با توجه به بازدید و تائید بازرسان سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران ، نخستین پرواز انجام شد.

فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز یکی از فرودگاه‌های مهم کشور به شمار می‌رود که در روزهای تجاوز رژیم صهیونیستی، هر ۲ باند آن دچار خسارت و برای مدتی از چرخه عملیاتی خارج شده بود.

آذربایجان شرقی دارای ۲ فرودگاه شهید مدنی تبریز و سهند است.

فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز در شمالغرب شهرستان تبریز و در سال ۱۳۲۹ با ماموریت ارائه خدمات فرودگاهی، ناوبری و هوانوردی جهت پذیرش پروازهای داخلی و بین المللی به منظور حمل و نقل مسافر و بار طراحی و ساخته شده است و بصورت open sky و ۲۴ ساعته عملیاتی بوده و به دلیل واقع شدن در مرز و مسیرهای هوایی بین المللی در ارائه خدمات ناوبری، رادار و هوانوردی به پروازهای داخلی و بین المللی به خصوص پروازهای عبوری بین المللی (over fly) بیشتر از مبداء و کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مقصد کشورهای آسیایی جنوب شرقی و آسیای میانه و بالعکس انجام می شود.

فرودگاه سهند در سال ۱۳۷۴ تاسیس شد و تنها فرودگاه اقماری آذربایجان شرقی محسوب می‌شود که در جنوب این استان قرار گرفته است و سالانه بیش از پنج هزار مسافر از تهران به فرودگاه سهند و بالعکس جابجا می‌شوند.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی