ارسال پرسش

وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
ok uplodaed.
  • می توانم قرارداد فروش خودرو را فسخ کنم؟

    خودروي خود را به مبلغی فروختم، چند روز بعد از تنظیم سند خریدار اقدام به کارشناسی خودرو به عنوان تامین دلیل کرد و کارشناس رسمی خودرو را دو ميلیون و 500 هزار تومان کمتر از مبلغ معامله قیمت‌گذاری کرد و بر اساس نظر کارشناسی اقدام به طرح دعوی و درخواست مابه‌التفاوت مبلغ معامله را از من کرده است. آیا دادگاه می‌تواند مرا محکوم به پرداخت مابه‌التفاوت کند و آیا من می‌توانم درخواست هیات کارشناسی کنم؟ آیا افراد الزام به فروش مال خود به قیمت کارشناسی دارند و آیا من می‌توانم درخواست فسخ معامله کنم؟

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ ۱۸:۴۸:۳۱
  • همسرم نفقه بیشتری می خواهد

    در صورتی که زوجه برای حضور در منزل مرد اعلام آمادگی کرده، ولی به علت آماده نبودن شرایط زندگی از طرف مرد، مرد محکوم به پرداخت نفقه جاریه شده باشد و بعد از 8 ماه مرد شرایط را فراهم، اظهارنامه ارسال، طرح دادخواست الزام به تمکین را مطرح كند که در دادگاه بدوی به تمکین رای صادر شده، ولی نتیجه تجدید‌نظر با گذشت 3 ماه هنوز نیامده، در این مدت زوجه تقاضای افزایش نفقه کرده که در مرحله تجدید‌نظر 25 درصد افزایش یافته. حالا تکلیف زوج چیست؟ در این مدت که زوجه تمکین نکرده و نفقه گرفته تکلیف چیست؟ چگونه نفقه قطع می‌شود؟

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ ۱۸:۴۴:۳۴
  • علائم پروستات چيست؟

    عوارض التهاب غده پروستات چيست؟ مدت‌هاست كه دردهاي پراكنده در زانو و بيضه‌ها و ناحيه تحتاني كمر دارم. آيا اين دردها مربوط به پروستات است يا دليل ديگري دارد؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ ۱۸:۴۱:۲۷
  • احساس مي‌كنم شب ها از جلوی چشمم نور رد می شود

    از سه ماه پيش شب‌ها احساس مي‌كنم نوري از جلوي چشم‌هايم عبور مي‌كند. در عكس چشم اختلالي ديده نشد. ضعف بينايي نيز دارم به طوري كه از عينك استفاده مي كنم. مي خواهم بدانم علت اين اختلال چيست؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ ۱۸:۳۷:۴۶
  • 39 سال دارم می توانم دوباره لیزیک کنم؟

    39 سال دارم و شش سال قبل عمل ليزيك چشم انجام دادم. در تمام اين مدت مشكلي نداشتم ولي به تازگي احساس مي‌كنم چشم‌هايم دوباره ضعيف شده و تار مي‌بينم. قبل از انجام عمل نزديك‌بين شديد بودم و با انجام عمل ديد كاملاً طبيعي پيدا كردم. مي‌خواهم بدانم آيا امكان ليزيك مجدد براي من وجود دارد يا خير؟ چه راهكاري براي بهبود ديد چشم من وجود دارد؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ ۱۸:۳۴:۵۶