می توانم قرارداد فروش خودرو را فسخ کنم؟

خودروي خود را به مبلغی فروختم، چند روز بعد از تنظیم سند خریدار اقدام به کارشناسی خودرو به عنوان تامین دلیل کرد و کارشناس رسمی خودرو را دو ميلیون و 500 هزار تومان کمتر از مبلغ معامله قیمت‌گذاری کرد و بر اساس نظر کارشناسی اقدام به طرح دعوی و درخواست مابه‌التفاوت مبلغ معامله را از من کرده است. آیا دادگاه می‌تواند مرا محکوم به پرداخت مابه‌التفاوت کند و آیا من می‌توانم درخواست هیات کارشناسی کنم؟ آیا افراد الزام به فروش مال خود به قیمت کارشناسی دارند و آیا من می‌توانم درخواست فسخ معامله کنم؟

2020-01-25 15:18:31 تاریخ : ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ ۱۸:۴۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 1
  • طرف شما نمی‌تواند دعوای مطالبه وجه و قیمت (اضافه) را مطرح کند، اما با ادعای غبن دعوای فسخ از سوی وی قابل طرح خواهد بود که نتیجه آن بستگی به دلایل مدعی و مدافعات شما و رسیدگی و تحقیقات دادگاه خواهد داشت.

    2020-01-25 15:18:34 ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ ۱۸:۴۸:۳۴ 1

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر