ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.
  • در قرنطینه کرونایی نفخ شكم گرفتم . چه درمانی خانگی برای آن است؟

    نفخ کردن شكم چه علتی دارد؟ در روزهای قرنطینه کرونایی احساس می کنم که نفخ شکم گرفته ام چه باید بکنم؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۱/۰۷ ۱۳:۳۴:۴۳
  • مصرف شیشه چه ضررهایی دارد؟

    عوارض مصرف شیشه بر انسان چیست و چه پیامدهایی دارد؟

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۱/۰۷ ۱۳:۲۸:۱۰
  • میتوانم از دادگاه تقاضای ازدواج مجدد کنم؟

    با توجه به قانون جدید تحکیم خانواده (ماده 23) و ماده 1085 (زن می‌تواند تا تمام مهر به او تسلیم نشده، از انجام وظایفی که در قبال شوهر دارد امتناع کند) اگر تقاضای تقسیط مهریه توسط دادگاه پذیرفته شده باشد و زن نیز پیش‌پرداخت مهریه را دریافت کرده باشد و اقساط مهریه نیز به‌موقع پرداخت شود و با وجود اظهارنامه‌های متعددی که مرد (برای آغاز زندگی مشترک) برای زن فرستاده و زن نیز از زندگی مشترک امتناع می‌کند (با شرط دریافت کل مهریه حاضر به زندگی مشترک است) آیا مرد می‌تواند از دادگاه تقاضای ازدواج مجدد کند و مورد قبول واقع شود؟

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۱/۰۷ ۱۳:۲۵:۱۶
  • رحم دوشاخه مشکل ایجاد میکند؟

    حدود پنج ماه پيش سزارين شدم. پزشك برايم تشخيص رحم دوشاخه داده است. آيا مشكلي وجود دارد؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۱/۰۷ ۱۳:۲۱:۴۹
  • استفاده از آي.يو.دي موجب خونریزی می شود؟

    حدود 9 سال از قرص ال.دي استفاده مي‌كردم. مدتي است كه آي.يو.دي گذاشته‌ام ولي خونريزي سيكل ماهيانه‌ام بسيار شديد شده است، چه راهكاري را توصيه مي‌كنيد؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۱/۰۷ ۱۳:۱۹:۴۷