ارسال پرسش

وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
ok uplodaed.
  • دخترم می ترسد از مادرش جدا شود

    دختر هفت ساله‌ام، دوست ندارد به مدرسه برود. مدتي قبل در خانه مشاجره‌اي اتفاق افتاد و از جدا شدن از مادرش نگران است، چگونه با او برخورد كنيم؟

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۵:۵۱:۱۰
  • دخترم وقتی عصبانی می شود مژه هایش را میکند

    دختري 30 ساله دارم كه از سنين كودكي، خيلي زود عصباني شده و در زمان عصبانيت مژه‌ها و ابروهايش را مي‌كند. اين رفتارها تا به حال ادامه پيدا كرده است. چه راهكاري را توصيه مي‌كنيد؟

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۵:۳۴:۰۹
  • بعد از دعوای من و شوهرم پسرم از من می ترسد

    پسرم دو سال و دو ماه دارد. نزديك به دو هفته گذشته به دنبال مشاجره با همسرم، وي خانه را ترك كرده و در حال حاضر در منزل مادرشوهرم زندگي مي‌كنم. پسرم شاهد مشاجرات ما بوده است و از آن زمان از من مي‌ترسد و تنها در كنار مادربزرگش آرام است. دچار شب ادراري و ترس شده، اشتهايي به غذا خوردن ندارد و مدام آب مي‌نوشد. مي‌گويد پدرم را مي‌كشم و از مادرم مي‌ترسم. در اين مدت هم پدرش را نديده است. با توجه به اين شرح حال، چه راهكاري را براي آرامش هرچه بيشتر او توصيه مي‌كنيد؟

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۵:۳۲:۱۴
  • در محل کارم استرس دارم

    حدود 2 سال است در محل كارم دچار استرس و اضطراب مي‌شوم. اين حالات با درگيري‌هاي من و همسرم و تصميم براي جدايي آغاز شده است. براي از بين رفتن اين استرس چه راهي را پيشنهاد مي‌كنيد؟

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۵:۱۷:۲۳
  • چگونه وابستگی پسرم به مادرش را کم کنیم؟

    پسري دو ساله دارم كه بسيار بهانه‌جو و پرخاشگر است و از آنجايي كه در شهر محل زندگي‌مان اقوامي نداريم وابستگي شديدي به مادرش دارد، چه رفتاري را براي برخورد با او توصيه مي‌كنيد؟

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۵:۱۵:۲۶