امیر غفور بازیکن تیم ملی والیبال بعد از تست کرونا به کشور بازگشت
تبلیغات

به گزارش رکنا،اصغر دقیق دوشنبه‌شب بیان کرد: امیر غفور بازیکن کاشانی تیم والیبال لوبه، از ایتالیا به فرانسه رفت و از آنجا به تهران پرواز داشت.

وی با اشاره به تعطیلی بیشتر مسابقه‌های ورزشی در نتیجه شیوع کرونا در نقاط مختلف جهان افزود: این بازیکن پس از ورود به کشور به هتل رفت و ۴۸ ساعت در آنجا بود.

عضو هیات والیبال شهرستان کاشان اضافه کرد: غفور پس از انجام آزمایش کرونا و دریافت پاسخ منفی، راهی خانه شد.

پیش‌تر برخی کانال‌ها در فضای مجازی از قرنطینه این بازیکن خبر داده بودند.

امیر غفور که اواخر سال گذشته به دلیل مصدومیت رقابت‌های انتخابی المپیک را از دست داده بود، فصل‌جاری در تیم لوبه باز می‌کرد که در ۲ سال گذشته قهرمان لیگ ایتالیا، لیگ قهرمانان اروپا و جام باشگاه‌های جهان شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 561208
  • فیلم / ویدیوی بحث‌برانگیز از ازدواج و بچه دار شدن یک پسر ۱۹ ساله با زن سالخورده در شبکه‌های اجتماعی

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات