طلافروش ساده تهرانی با 4 کیلو طلای سفارشی به قرار با دزدان مسلح رفت / رییس باند او را به کیمن شان کشاند
حوادث رکنا: ۵ مرد مسلح که با تهدید و ضرب و شتم مرد طلافروش، بیش از ۴ کیلو طلا به سرقت برده بودند، دستگیر شدند.
به گزارش رکنا، چند وقت قبل یک طلافروش کیفی به اداره پلیس رفت و گفت: ۵ مرد مسلح به سمت او هجوم برده و حدود ۴ و نیم کیلو طلایی را که همراهش بوده به سرقت برده اند.
او توضیح داد: یکی از مشتریان قدیمی من سفارش بیش از ۴ کیلو طلا داد و برای تحویل آنها با من در خیابانی خلوت واقع در جنوب غرب تهران قرار گذاشت. وقتی برای تحویل طلا و گرفتن پول رفتم، ناگهان وی به همراه ۴ مرد دیگر به سمتم هجوم آوردند و با تهدید کلت و قمه، طلاهایی که همراه داشتم را به سرقت بردند.
با این شکایت، تحقیقات آغاز شد و هر ۵ مرد مسلح به دام افتادند. آنها به سرقت مسلحانه اقرار کردند و بازپرس دادسرای ویژه سرقت برای هر ۵ مرد، به اتهام مشارکت در سرقت مسلحانه کیفرخواست صادر کرد.