گردش با زن همسایه، زن جوان را به کلانتری کشاند

به گزارش رکنا، مرد جوان توپش پر بود .همسرش می گوید امروز زن همسایه که تازه دوست شده ایم ، گفت ماشین برادرش را گرفته و  خواست برویم و دوری بزنیم. در خیابان پلیس ماشین را توقیف می کند و سر از کلانتری در می آورند.‌ 

 می گفت روحم خبر نداشت ماشین سرقتی است. 

شوهرش شاکی بود و می گفت:  همسرم  توجهی به خانه و زندگی ندارد که هیچ مدتی است خواسته های مرا هم نمی بیند و سرد شده است. 

حرف ها بیخ پیدا کردند. زن گفت: حرف شوهرم یک کلام است حتی در روابط عاطفی و مسائل و روابط زناشویی .  احساساتم را نادیده گرفته و از ترس این که شوهرم ناراحت نشود ساکت مانده ام. پلیس اعلام کرد زن همسایه همدست مرد ی جوان‌ درسرقت خودرو است. 

زن و شوهرش باور نمی کردند این زن ... .  به خانه برگشتند. قرار شد مشاوره بروند.شوهر زن نمی دانست زنی که انتظارات ، عواطف ، احساسات و خواسته هایش را سرکوب می کند آرام آرام فرسوده و نابود می شود.

غلامرضا تدینی راد 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1261831
  • مدرسه کپری با دو دانش آموز در لرستان / این استان ۳۰ مدرسه سنگی دارد / وعده حذف مدارس کپری و سنگی چه شد؟ + فیلم و صوت