برخورد مرگبار 2 قطار سریعالسیر باهم/ 46 نفر کشته شدند
رکنا: در پی برخورد دو قطار سریعالسیر در اسپانیا، دستکم 46 نفر جان باختند. این حادثه صبح چهارشنبه 6 آبان در نزدیکی شهر اوردا در استان تولدو رخ داد و عملیات امداد و نجات در محل ادامه دارد.
به گزارش رکنا، در پی برخورد 2 قطار سریعالسیر در اسپانیا، دستکم 46 نفر جان باختند. این حادثه صبح چهارشنبه 6 آبان در نزدیکی شهر اوردا در استان تولدو رخ داد و عملیات امداد و نجات در محل ادامه دارد.
این حادثه در مسیر ریلی سریعالسیر مادرید–اندلس رخ داده و دو قطار متعلق به شرکتهای رنفی و ایریو در آن دخیل بودهاند. بر اساس گزارشهای منتشرشده، برخورد قطارها به خروج تعدادی از واگنها از ریل منجر شده است.
در پی این حادثه، تردد قطارها در مسیر سریعالسیر مادرید–اندلس متوقف شده و نیروهای امدادی و خدمات اضطراری در محل حضور دارند. علت دقیق وقوع حادثه هنوز مشخص نشده و بررسیها ادامه دارد.
ارسال نظر