ماجرای بررسی اجاره پیادهروهای تهران در شورای شهر
تبلیغات

به گزارش رکنا، مهدی پیرهادی، در خصوص انتشار گزارش‌ها و مطالبی در خصوص اجاره پیاده رو‌ها توسط دستفروش‌ها گفت: ما هم چنین خبر‌هایی را می‌شنویم و می‌خوانیم یا شهروندان در ملاقات‌های مردمی یا مراجعه‌های حضوری در این زمینه گلایه‌هایی را مطرح می‌کنند، با این حال تاکنون هیچ گزارش رسمی در این زمینه به دست ما – درشورا – نرسیده است.

وی با ذکر اینکه هر گونه سد معبر غیرقانونی است و باید با آن برخورد شود گفت: واقعیت این است که متاسفانه بخش قابل توجهی از پیاده‌رو‌ها توسط مغازه‌داران سد معبر شده است. در برخی از موارد نیز فضای مقابل مغازه‌ها از سوی مالکان تصرف شده و وسایل مختلف خود را در پیاده‌رو‌ها قرار می‌دهند یا میز و صندلی در پیاده رو می‌گذارند تا مشتری آنجا بنشیند و چیزی بخورد. در برخی موارد نیز دستفروش‌ها یا مغازه دار‌ها با استفاده از موانع متحرک، محدوده‌هایی را برای پارک خودرو‌ها در خیابان‌ها مرز بندی می‌کنند که خود این مساله باعث بروز اختلال‌هایی جدی در تردد شهروندان می‌شود.

پیرهادی ادامه می‌دهد: با تمام این تفاصیل همانطور که گفتم هنوز گزارشی رسمی در مورد اجاره پیاده رو‌ها به دست ما نرسیده است ولی در هر صورت اگر واقعا این اخبار درست باشد مسلما شهرداری باید قاطعانه به مساله ورود پیدا کند و به کمک نیروی انتظامی و دادستانی با افراد یا گروه‌هایی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهد و معابر عمومی که جزء حقوق همه شهروندان است را اجاره می‌دهند، برخورد کنند.

وی ضمن آنکه از شهروندان درخواست می‌کند تا در صورت مواجهه با چنین پدیده‌ای شدند حتما موضوع را به شماره ۱۳۷ و بازرسی شهرداری اطلاع دهند تاکید کرد: البته شهرداری هم موظف است در اولین فرصت، موضوع را پیگیری و با متخلفان برخورد کند. از سویی اگر چنین گزارش‌هایی به شورا بیاید و به دست ما برسد، ما هم در شورای شهر حتما آن را پیگیری می‌کنیم و از از شهرداری هم در مورد آن جواب خواهیم خواست!.

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات