فاجعه قطعی برق در بیمارستان ها / دکتر هاشمیان از جزئیات مرگ بیماران کرونایی با قطعی برق گفت + صوت
حجم ویدیو: 33.72M | مدت زمان ویدیو: 00:04:38

قطعی برق این روزها مشکل مردم ایران است. قطعی برق در نقاط مختلف کشور مشکلات بسیاری را ایجاد کرده  و زندگی مردم را گرفتار کرده است. قطعی برق در بیمارستان ها بسیار خطرناک و حتی موجب مرگ بیماران می شود. دکتر هاشمیان فوق تخصص آی سی یو در گفت و گو با رکنا تاکید داشت در حد فاصل قطعی برق و اتصال دوباره  دستگاه های ونتیلاتور به بیماران کووید 19 امکان مرگ این بیماران افزایش می یابد و فاجعه رخ می دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا،فیلمی در فضای مجازی منتشر کرد که نشان می دهد در  آی‌سی‌یو برق‌ها رفته، بیماران یکی‌یکی در حال اکسپایر شدن هستند و دستگاه هم نیست و ...

این فیلم در صفحه دکتر محمدرضا هاشمیان – فوق تخصص آی سی یو بیمارستان مسیح دانشوری نیز منتشر شد. این پزشک متخصص که از روز اول مواجهه ایران با کرونا در تلاش برای بهبود حال بیماران درگیر با این ویروس کشنده هستند ؛ است در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی رکنا در مورد این فیلم و اتفاقاتی که قطعی برق برای بیمارستان های ایران , بخصوص بیماران بخش کووید 19 ایجاد می کند چنین گفت: اینبار فیلم این صحنه منتشر شده است اما ما با چنین صحنه هایی  بارها مواجه شده ایم. اکسیژن که قطع می شود بعضی از ونتیلاتورها از دچار اختلال عملکرد می شوند. بعضی از ونتیلاتورها که توربینی هستند کاملا از کار می افتند. رفت و آمد اکسیژن بسیار اثر بدی بر بیمار دارد. وقتی که چنین اتفاقی می افتد ؛ تا کادردرمان بتوانند اکسیژن راتکمیل کنند گاها مشاهده شده که بیماران مبتلا به کووید جان می سپارند. بارها گفته ام که متاسفانه وزارت بهداشت جزئیات مرگ بیماران کووید 19 را منتشر نمی کند.

دکتر هاشمیان در مورد اینکه آیا  جدول دقیق قطعی برق به بیمارستان ها اعلام شده است یا خیر تا با توجه به این جدول با چنین غافلگیری قطعی برقی کادردرمان  مواجه نشوند گفت: این موارد را روسای بیمارستان ها می دانند.

دکتر هاشمیان در ادامه تاکید داشت : مسئله ای که در مورد قطعی برق و مواجه شدن این شرایط برای دستگاه ونتیلاتور که وزارت بهداشت در اختیار بیمارستان ها قرار داده است این است که وزارت بهداشت بدون هماهنگی و بررسی  انجمن این و دستگاه ونتیلاتور را خریداری کرده است که این دستگاه ها با قطعی برق دچار اختلال شدید در عملکرد می شوند. دستگاه ونتیلاتور تلویزیون نیست که با متصل شدن به برق اضطراری عملکردش بدون اختلال ادامه داشته باشد. کوالیتی دستگاه ونتیلاتور کاملا دچار افت می شود.برق اضطراری کیفیت عملکرد را کاهش می دهد و فشار اکسیژن کم می شود و بیمار است دست می رود.

مرگ بیماران کرونا با قطعی برق در بیمارستان ها

دکترهاشمیان با گفتن از اینکه افت اکسیژن بیمار کووید بسیار خطرناک است افزود: افت اکسیژن برای بیماران کووید که زیر اکسیژن هستند بسیار حیاتی است و جانشان را به خطر می اندازد.

دکترهاشمیان در مورد اینکه چند درصد بیماران مبتلا به کرونا در ایران در حد فاصل قطع برق و اتصال دوباره به برق اضطراری دچار افت اکسیژن حیاتی شده و جان خود را از دست داده اند چنین توضیح داد: نمیدانیم. وزارت بهداشت به صورت دقیق علت مرگ بیماران کووید را اعلام نکرده است. این جز اسرار طبقه بندی شده وزارت بهداشت است که تحت هیچ شرایطی اعلام نمی شود.تیم جدید وزارت بهداشت شاید بتواند جزئیات فوت را یافته و اعلام کند و آمار دقیق مرگ و میر کرونایی مشخص شود.  

آزاده مختاری

 

کدخبر: 702443 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آزاده مختاری
آیا این خبر مفید بود؟