اکثریت ایرانیان مخالف سفر به ارمنستان برای دریافت واکسن کرونا /75 درصد مخالفت

واکسن کرونا در ارمنستان سوژه گزارشی بود که چند روز پیش به سراغش رفتیم. واکسن کرونا در ارمنستان دغدغه برخی از ایرانیان بود. اما تزریق واکسن کرونا در ارمنستان عواقبی را برای مسافران داشت که در گزارش قبلی به آن پرداختیم. پس از انتشار گزارشی مربوط به واکسن کرونا در ارمنستان رکنا یک نظرسنجی مردم انجام داد. از 100 درصد شرکت کنندگان 75 درصد مخالف سفر به این کشور بودند تا شامل دریافت واکسن کرونا در ارمنستان شوند.

به گزارش خبرنگار رکنا ،  ارمنستان واکسن کرونا تزریق می کند، انتشارهمین خبر کافی بود تا در مدت کوتاهی صف عظیمی از ایرانیان برای ورود به کشور ارمنستان پدید آید. در نگاه اول شاید اتفاقی خوب به نظر می رسید ،اینکه برخی از شهروندان ایرانی هم واکسن کرونا دریافت می کنند و هم به مسافرت  رفته اند. هرچند از روزهای نخست برخی از مسئولان وزارت بهداشت نسبت به این اتفاق واکنش مثبتی نشان ندادند. به طور مثال کیانوش جهانپور افزود: این کشور واکسن آسترازنکا را وارد کرده است که مورد استقبال عمومی قرار نگرفته و مردم این کشور واکسن‌ها را مورد استفاده قرار نداده اند و از آنجایی که این واکسن‌ها تاریخ مصرف دارند،  به توریست‌هایی که به آنجا سفر می‌کنند، تزریق می‌شود.

واکسن کرونا در ارمنستان

سخنگوی سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است واکسن‌هایی که در این کشور به توریست‌ها زده می‌شود، تاریخ مصرف گذشته باشد؟، توضیح داد: خیر، واکسن‌ها تاریخ مصرف گذشته نیستند و برای اینکه چنین اتفاقی نیفتد آن‌ها را به توریست‌های خارجی با پاسپورت تزریق می‌کنند.

آن روی سکه تزریق واکسن کرونا در ارمنستان

 اما هنوز مدت کوتاهی از تزریق واکسن کرونا در ارمنستان نگذشته بود که خبرهای نگران کننده ای همراه با عکس و فیلم از حال و روز ایرانیان منتشر شد.

صف های طولانی، گرمای هوا، تعداد کم واکسنی که هر روز تزریق می شود، بلیط گران قمیت هواپیما، هتل ،خرد وخوراک بخشی از پشت صحنه تزریق واکسن کرونا در ارمنستان است.

یکی از ایرانیان ساکن کشور ارمنستان فضای موجود را اینگونه بازگو کرد: متاسفانه این روزها شاهد صحنه های زیبایی از حضور هموطنانمان درارمنستان نیستیم. صف های طولانی ، عدم برنامه ریزی درست و حساب شده توسط دولت ، دعوا و کتک کاری، اخاذی ،تقلب، کارتن خوابی و مواردی هستند که متاسفانه شاهد آن هستیم.

 

مردجوان ادامه داد: من که سالهاست در ارمنستان زندگی می کنم هنوز برای دریافت واکسن کرونا اقدام نکرده ام. خیلی جای تاسف دارد، به قدری وضعیت واکسن به هم ریخته است که شرایط منزجر کننده ای به وجود آمده است.

وی افزود: صبح ها 10 واکسن کرونا و بعدازظهر 10 واکسن در ارمنستان آن هم توسط آمبولانس های سیار تزریق می شود.نکته عجیب اینجاست که به تازگی قانونی در ارمنستان وضع شده که هرفرد خارجی باید 10 روز قبل از دریافت واکسن کرونا به ارمنستان بیاید. از آن طرف برای دوز دوم هم باید 10 روز قبل در این کشور حضور داشته باشد. حالا حساب کنید یک فرد باید هتل رزروکند، با هزینه خورد وخوراک! خیلی از ایرانی ها پس از سه روز دیگر نتوانسته اند از پس هزینه هتل بربیایند و مجبور شده اند در خیابان بمانند.

حقارت ایران بخاطر واکسن کرونا در ارمنستان + گفتگو و عکس های اختصاصی

عکس اسفبار از کارتن خوابی ایرانیان در ارمنستان برای دریافت واکسن کرونا!

عدم استقبال ایرانیان از تزریق واکسن کرونا در ارمنستان

پس از انتشار گزارشی با این تیتر حقارت ایران بخاطر واکسن کرونا در ارمنستان واکنش های زیادی به همراه داشت.

واکسن کرونا در ارمنستان

رکنا اقدام به برگزاری یک نظرسنجی درخصوص سفر ایرانیان به ارمنستان کرد.طبق این نظرسنجی 75 درصد از مخاطبان اعلام کردند حاضر نیستند برای دریافت واکسن کرونا با این وضعیت به کشور ارمنستان سفرکنند. اما 25 درصد دیگر از مخاطبان اعلام کردند حاضرند برای دریافت واکسن کرونا به ارمنستان سفرکنند.

مردم چشم انتظار واکسن تولید داخل

75 درصد از مخاطبان رکنا اعلام کردند که حاضر نیستند برای دریافت واکسن کرونا به کشوری همچون ارمنستان سفرکنند. این تعداد و عدم استقبال آنها یعنی هنوز امیدوارند به مسئولان کشور و به واکسن تولید داخل.

دکتر علی رضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مبازره با کرونا در جدیدترین اظهاراتش اعلام کرد:

خوشبختانه وضعیتی که در زمینه واکسیناسیون داریم، میزان واکسیناسیون طی روزهای گذشته روند خوبی گرفته و میزان واکسیناسیون از مرز ۲۵۰ هزار تزریق روزانه هم عبور کرده و امید داریم که همچنان افزایش یابد.

۶ میلیون واکسن دیگر در راه است

رییسی گفت: در زمینه تامین واکسن هم برای سنین ۶۰ سال به بالا هم واکسن دوز اول هم دوز دوم را به اندازه کافی داریم. تاکنون ۱۱.۲ میلیون واکسن بین استان‌ها توزیع شده است. در این هفته هم حدود شش میلیون دوز واکسن جدید به دستمان می‌رسد که این واکسن‌ها هم توزیع خواهد شد و ان‌شاءالله افراد ۶۰ سال به بالا و گروه‌های پرخطر را قطعا واکسینه خواهیم کرد.

وی همچنین افزود: در برخی استان‌ها هم مانند خوزستان، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی واکسیناسیون را از سنین ۵۰ سال به بالا آغاز کرده‌ایم.

رییسی ادامه داد: جزایر خلیج فارس هم به جز قشم و کیش که بعدا اعلام می شود، واکسیناسیون در سایر جزایر در سنین ۱۸ سال به بالا انجام خواهد شد.

تحویل 900 هزار دُز واکسن برکت تا انتهای هفته/ 1000روستای بدون بی

محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم با اشاره به سیاست‌گذاری این ستاد در حوزه ایجاد اشتغال گفت: در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به بحث ایجاد اشتغال در مناطق محروم و به ویژه در روستاها داشتیم و این موضوع جزو محوری‌ترین اقدامات ستاد است و از طریق طرح‌های مختلف و متنوع، قصد داریم تا با احیای روستاها، مردم را تشویق کنیم از مناطق حاشیه‌ای کلانشهرها به روستاها مهاجرت معکوس کنند و زمینه ایجاد اشتغال و مسکن و شرایط زندگی مناسب را برای آنان فراهم کنیم و از این طریق با افزایش تولید بتوانیم بخش زیادی از مشکلات کشور را مرتفع کنیم.

وی تأکید کرد: در سال جاری ۵۰۰۰ طرح را دراین زمینه درنظر گرفتیم که اگر استقبال خوبی صورت بگیرد، آمادگی داریم این طرح‌ها را افزایش دهیم.

مخبر با اشاره به پویش "روستای با برکت" افزود: امروز مراسم شکرانه ایجاد ۱۰۰ روستای بدون بیکار و آغاز اجرای طرح‌های اشتغالزایی در ۹۰۰ روستای دیگر برگزار میشود که همه این طرح‌ها تا پایان سال ۱۴۰۰ اجرایی خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: برای ایجاد ۱۰۰۰ روستای بدون بیکار، درمجموع ۶۵۰۰ میلیارد تومان توسط ستاد اجرایی فرمان امام سرمایه‌گذاری میشود که در نهایت منجر به ایجاد بیش از ۱۵۰ هزار شغل در این روستاها خواهد شد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در بخش دیگری از سخنانش به برخی حواشی فضای مجازی درخصوص تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا اشاره کرد و گفت: خط تولید واکسن کوو ایران برکت به هیچ وجه مشکلی ندارد و به صورت شبانه‌روزی درحال تولید واکسن است و شایعات درخصوص کمبود مواد اولیه‌ی واکسن هم کاملا کذب و بی‌اساس است.

مخبر افزود: در عرض یک‌ماه پس از صدور مجوز تزریق عمومی واکسن از سوی وزارت بهداشت، بیش از ۳ میلیون دوز واکسن برکت را در خط اول شفافارمد تولید کردیم که این واکسن‌ها به صورت هفتگی بعد از تست کنترل کیفیت درحال تحویل به وزارت بهداشت هستند.

وی عنوان کرد: تا پایان این هفته نیز حدود ۹۰۰ هزار دوز دیگر از واکسن برکت را تحویل وزارت بهداشت خواهیم داد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام از آماده شدن خط دوم تولید واکسن در کارخانه شفافارمد خبر داد و افزود: این خط در حال گذراندن تست‌های نهایی است و با راه‌اندازی آن از اوایل مرداد، هفته‌ای بیش از ۲میلیون دوز واکسن برکت تحویل وزارت بهداشت خواهیم داد.

وی در ادامه گفت: همچنین خط سوم تولید واکسن نیز تا پایان مردادماه راه‌اندازی می‌شود که می‌تواند هفته‌ای ۶میلیون دوز واکسن تولید کند و همانطور که وعده دادیم تا پایان شهریورماه حداقل ۵۰ میلیون دوز واکسن کوو ایران برکت تولید خواهیم کرد.

مدیرعامل بنیاد برکت نیز دیگر سخنران این مراسم بود. امیرحسین مدنی در خصوص اقدامات بنیاد برکت در روستاها گفت: با راه‌اندازی پویش "به روستا برمیگردیم" استقبال بسیار خوبی ازسوی مردم صورت گرفت و در عرض همین مدت کوتاه، بیش از ۴۵۰۰ درخواست در سامانه برکت به ثبت رسید.

وی افزود: از این تعداد برای ۷۰۰ نفر شغل ایجاد شده و برای سایر درخواست‌ها نیز در حال شناسایی، طراحی و اجرای طرح اشتغالزایی هستیم.

مدنی گریزی به پویش "روستای با برکت" زد و افزود: این طرح از سال گذشته در برخی روستاها آغازشده که تاکنون موفق شدیم با شناسایی استعدادها و نیازهای بومی و اجرای طرح‌های اشتغالزایی، ۱۰۰ روستای بدون بیکار در کشور ایجاد کنیم که این رقم تا پایان امسال حداقل به ۱۰۰۰ روستا در کل کشور خواهد رسید و قصد داریم به این عدد هم اکتفا نکنیم وتا جایی که بتوانیم به آن بیفزاییم.

مدیرعامل بنیاد برکت همچنین درخصوص نحوه ارتباط مردم با این بنیاد گفت: عموم مردم می‌توانند از طریق دانلود اپلیکیشن برکت و یا شماره‌گیری #۸۹۰۰*  از تمامی طرح‌های بنیاد مطلع و در آن مشارکت نموده و به تفکیک استان و شهرستان و روستا از طرح‌های اجراشده و میزان پیشرفت و مؤفقیت آنها باخبر شده و به طور آنلاین آنها را رصد کنند.

دراین مراسم همچنین از طریق ارتباط ویدئوکنفرانسی، تعدادی از طرح‌های بنیاد برکت در روستاهای ۴ استان کشور به صورت نمادین با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام به بهره‌برداری رسیدند.

 

 

 

 

کدخبر: 705647 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟