فیلم / سوپرایز سردار محمدیان به صاحب خودروی سرقتی / هشدار رئیس پلس تهران به دزدان
تبلیغات

به گزارش خبرنگار رکنا، در جریان اجرای طرح بازداشت سارقان توسط پلیس آگاهی تهران، خودروی یکی از مالباختگان که پیش‌تر در تهران به سرقت رفته بود، در یکی از شهرهای شمالی کشور کشف و به صاحب آن بازگردانده شد.

سردار محمدیان با اشاره به شیوه حرفه‌ای سارقان، گفت: این خودرو در زمان سرقت به سرعت از محدوده تهران خارج شده بود و سارقان تصور می‌کردند با تغییر مکان و مشخصات وسیله نقلیه، از دستگیری در امان خواهند بود، اما با ثبت اطلاعات در سامانه سراسری و استفاده از تمامی دوربین‌ها و واحدهای گشتی مجهز به ابزار ردیابی، خودرو در شمال کشور شناسایی و توقیف شد.

وی همچنین از شهروندان خواست در صورت داشتن بیمه بدنه، دغدغه کمتری نسبت به سرقت خودرو داشته باشند و افزود: حتی اگر خودرو در مکانی بدون پارکینگ یا در معرض خطر پارک شده باشد، با بیمه بدنه می‌توانند خسارت خود را دریافت کنند.

رئیس پلیس تهران تأکید کرد:سارقان خودرو نباید تصور کنند که با خروج وسیله نقلیه از تهران، از ردیابی پلیس در امان خواهند بود. تمامی واحدهای پلیس در سراسر کشور برای کشف سرقت‌ها و دستگیری عاملان فعال هستند و مالباختگان نیز می‌توانند با آرامش خاطر، روند قانونی پیگیری را دنبال کنند.

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی