دستگیری قاچاقچی عتیقه های چند هزار ساله در سراب
حوادث رکنا: مردی از اهالی شهرستان سراب که با روشی غیرقانونی اقدام به کشف و جمع آوری اشیای عتیقه چند هزار ساله کرده بود، در عملیات یگان حفاظت میراث فرهنگی دستگیر شد.
سردار «امیر رحمت الهی»، فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی در این خصوص گفت: براساس اخبار ارسال شده به یگان حفاظت آذربایجان شرقی از سوی دوستداران میراثفرهنگی مبنی بر نگهداری و خرید و فروش اموال تاریخی وفرهنگی حاصل از حفاری غیرمجاز به دست فردی بومی از اهالی شهرستان سراب، بلافاصله تحقیقات در مورد احراز صحت و سقم موضوع در دستور کار یگان حفاظت استان قرار گرفت.
فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی افزود: پس از بررسی اولیه، باهماهنگی فرماندهی انتظامی و پلیس Police اطلاعات و امنیت عمومی استان و اخذ دستور مقام قضایی، نیروهای یگان حفاظت در عملیاتی مشترک با همکاری عوامل انتظامی، در بازرسی از منزل فرد مذکور مقادیری اشیای تاریخی شامل ظرف سفالی منقوش، ظرف سفالی مینیاتوری، پیاله سفالی، شیء تزئینی از جنس سنگ و قطعاتی از جنس فلز کشف و ضبط کردند.
وی یادآور شد: با توجه به اعلام نظر کارشناسان میراثفرهنگی استان، اشیای مکشوفه دارای ارزش تاریخی است و قدمت آنها هزاره اول قبل از میلاد تخمین زده شد.
-
فیلم/ نگاهی به دکوراسیون مدرن خانه کیسان دیباج / از پیانوی سفید تا طراحی مینیمال