به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، ژنرال تیتو کارناویان، رئیس پلیس Police اندونزی،در گفت وگو با رسانه های این کشور دستگیری 'سیامسول عارف ' 37 ساله موسوم به 'ابوعمر' را تایید کرد.
وی افزود: ما نه تنها رئیس گروه تروریستی 'جاد' در سورابایا را دستگیر کردیم بلکه تعداد دیگری از تروریست Terrorist ها را از جمله رهبر گروه جاد در 'مالانگ' نیز بازداشت شده است. 
به گفته تیتو، در روزهای دوشنبه تا سه شنبه هفته جاری و پس از وقوع رشته حملات گسترده تروریستی در جاوه شرقی ، پلیس اندونزی 18 نفر مظنون به اتهام فعالیت های تروریستی در این منطقه به ویژه ابوعمر و همسر وی را ، دستگیر کرده است.
با این وجود کارشناسان امنیتی مقابله با تروریسم می گویند بازداشت رهبر گروه حامی تروریست ها اقدام مهمی است، اما فعالیت های انفرادی تروریست ها هنوز کنترل نشده است. 
دولت اندونزی در هفته جاری در پی رشته حملات تروریستی در استان «جاوه شرقی» که به کشته شدن 25 نفر و بیش از 40 نفر مجروح منجر شد، اقدام به افزایش تمهیدات امنیتی در سراسر این کشور کرد. جاکارتا در صدد است تا رویکرد قانونی برای مقابله با تروریست ها را نیز شدت بخشد.
طبق گزارش های پلیس اندونزی اعضای سه خانواده از جمله عوامل تروریستی این حملات بودند،یک خانواده مظنون دیگر نیز تحت تعقیب قرار دارد و این نوع اقدامات تروریستی کاملا شباهت به فعالیت های تروریست های داعش ISIS دارد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 380981
  • فیلم/نگاهی به چیدمان منزل شاهانه و سنتی «مریم امیرجلالی» بازیگر شام ایرانی / از صندلی راک و مبلمان کلاسیک تا فرش خوش‌ آب و رنگ و تابلوهای هنری و پرده‌های حریر

اخبار تاپ حوادث