به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، صبح چهارشنبه 18 بهمن ماه امسال مرد جوانی در رودخانه بهمنشیر در حال ماهیگیری بود که با صحنه عجیبی روبرو شد و پس از نزدیک شدن با بسته معلق روی آب، پلیس Police را از ماجرای هولناکی با خبر کرد.

بدین ترتیب تیمی از ماموران پاسگاه پردیس آبادان به محل پیدا شدن جسد مرد جوان در رودخانه بهمنشیر میان روستای خضر با اروند کنار حضور یافتند و مشاهده کردند جسد مرد جوانی که دست هایش از پشت بسته شده و از ناحیه سر نیز هدف ضربات مرگبار قرار گرفته است پتو پیچ شده است.

همین کافی بود تا تیمی از ماموران دایره جنایی پلیس آگاهی آبادان برای تحقیقات بیشتر در صحنه جرم Crime حاضر شوند و در بررسی از جسد پتوپیچ شده مرد جوان پی بردند که عاملان جنایت Crime پس از قتل Murder برای پنهان ماندن راز جنایتشان جسد مرد 40 ساله را در رودخانه بهمنشیر رها کرده اند.

بنا به این گزارش، جسد مرد جوان به دستور بازپرس پرونده به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات برای شناسایی هویت جسد مرد ناشناس و دستگیری عاملان این جنایت در پلیس آگاهی آبادان ادامه دارد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

علی رنجکش

پایان خبر / رکنا / کدخبر 356234
  • فیلم لحظه به لحظه دستگیری دزدان خانه ها / پاتک پلیس به مخفیگاه سارقانی که تا دندان مسلح بودند

اخبار تاپ حوادث