این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
فیلم / مولانا خوانی محمدرضا علیمردانی در عروسی باشکوه مریم مومن با سهیل قاصدی / عشق یعنی گل به جای خار باش عشق یعنی ...
مولاناخوانی محمدرضا علیمردانی در مراسم ازدواج مریم مؤمن، بازیگر محبوب سینما، لحظات ویژه و معنوی را به این جشن باشکوه افزود و توجه مخاطبان بسیاری را جلب کرد.
آوازخوانی محمدرضا علیمردانی برای مریم مؤمن در شب عروسی
محمدرضا علیمردانی ، چهره شناختهشده دنیای هنر و گویندگی، با اجرایی بینظیر از اشعار مولانا، شب ازدواج مریم مومن را متفاوتتر کرد و حال و هوایی خاص به این مراسم بخشید.
لحظاتی سراسر شور و معنویت در یک شب خاطرهانگیز
در یک شب پرشور و سرشار از هیجان، محمدرضا علیمردانی با تفسیر ملکوتی اشعار مولانا، جلوهای ماندگار از هنر و حرمت را به جشن عروسی مریم مؤمن، بازیگر مطرح سینمای ایران، هدیه کرد. حضار با گوش سپردن به این اجرای ناب، احساساتی عمیق تجربه کردند.
هنرنمایی علیمردانی؛ پیوند موسیقی و معنویت
برگزاری مراسم ازدواج مریم مؤمن، با حضور این هنرمند توانمند، به لحظات خاصی تبدیل شد؛ جایی که صدای علیمردانی در میان شادمانیها طنینانداز شد و با انتخاب اشعار مولوی، جلوهای از روحانیت و اندیشه به محفل افزود. این اجرا مورد تحسین تمامی شرکت کنندگان قرار گرفت.
ارسال نظر