صورت ماجرا خیلی ساده است؛ علی لاریجانی در این روز برای سخنرانی به شهر کرج نمی‌رود، چون امام جمعه و عده‌ای دیگر از انتخاب او به‌عنوان سخنران راضی نبودند. اما برخی معتقدند ماجرا فقط محدود به همین صورت ساده نمی‌شود و شاید پشت پرده‌ها خیلی پیچیده‌تر از این حرف‌ها باشد.

علی لاریجانی روز 22 بهمن سال 91 را هیچگاه فراموش نمی‌کند. روزی که در سالگرد پیروزی انقلاب در شهر قم از او به‌عنوان یکی از رؤسای قوای سه‌گانه نظام با پرتاب مهر نماز و کفش و شعارهای تند استقبال شد تا زیر باران این حملات، سخنرانی‌اش نیمه تمام بماند. نه او و نه هیچ‌کس دیگری دوست ندارد بار دیگر در چنین موقعیتی قرار بگیرد.

امام جمعه کرج در خطبه‌های روز جمعه خود گفته بود: «گویا انتخاب سخنران روز 22 بهمن در کرج از طرف مرکز بوده است، عده‌ای به این انتخاب اعتراض دارند. هفته آینده راجع به این موضوع بحث می‌کنیم که وظیفه ما چه خواهد بود. یک هفته‌ای به دوستان وقت می‌دهیم ببینیم تدبیری می‌اندیشند یا خیر.»

رئیس مجلس هم در بیانیه خود با لحنی کنایه‌آمیز خطاب به امام جمعه کرج گفته است: «مسأله در حدی نیست که ایشان به شورای هماهنگی مرکز اولتیماتوم یک هفته‌ای بدهند.» لاریجانی با اشاره به نیاز کشور به وحدت گفته است: «آقای امام جمعه خودشان سخنرانی نمایند یا هر کسی که مطلوبشان هست، دعوت نمایند.»

شاید نیاز به گفتن نباشد که مواضع نزدیک به دولت علی لاریجانی، خصوصاً در موارد مربوط به سیاست خارجی عامل برخی نارضایتی‌ها از علی لاریجانی است.چنانکه مخالفان او هم این نکته را ناگفته نگذاشته‌اند. حسین نیکزاد، مسئول بسیج دانشجویی استان البرز به خبرگزاری «دانشجو» گفته که «با توجه به مواضعی که لاریجانی در تصویب برجام، پالرمو و CFT و FATA به‌عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی اتخاذ کرده، به‌نظر می‌رسد وی مناسب سخنرانی در روز ۲۲ بهمن نباشد.»

پیش از این بسیج دانشجویی دانشگاه البرز طی نامه‌ای اعتراض‌آمیز به رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی البرز خواستار تغییر علی لاریجانی شده بود. در این نامه اشاره شده بود که نقش لاریجانی در حمایت و تصویب برجام بر کسی پوشیده نیست و به همین دلیل سخنرانی رئیس مجلس در راهپیمایی مردم کرج مصداق «وصله ناجور» است. این گروه‌ها البته توضیح نداده‌اند که آیا موافقتنامه برجام یک اقدام غیر قانونی بوده یا اینکه لوایح FATF از مسیری جز مسیر قانونی در ساختار نظام پیش برده شده‌اند که موافقت با آنها این‌گونه مستوجب برخورد قهری و بایکوت است؟ مضافاً اینکه باز هم مانند اکثر موارد مشابه هنوز مشخص نکرده‌اند که چگونه مخالفت خود با این موضوعات را به اکثریت جامعه تسری داده و نظر خود را نظر مردم می‌دانند؟

لاریجانی: اسرائیل جرأت دارد ایران را بزند

رئیس قوه مقننه خطاب به اسرائیلی‌ها گفت: اگر جرأت دارید، ایران را بزنید، به نظرم اسرائیلی‌ها به دنبال ساختن یک پرستیژ کاذب برای خود هستند. البته برای خود نیز دردسر ایجاد می‌کنند اما امریکایی‌ها می‌خواهند اسرائیل را در منطقه قدرتمند کنند تا سلطه پوشالی پیدا کنند اما حرف‌هایی که اسرائیلی‌ها می‌زنند خلاف است. به گزارش خانه ملت، علی لاریجانی در بخشی از گفت‌وگوی خود با شبکه لبنانی المیادین افزود: سوریه زمانی از ایران کمک خواست و کمک‌شان کردیم، ایران به دنبال پایگاه زدن و سلطه‌گری نیست، در عراق نیز همین طور است. سال‌هاست که به عراق در زمینه مبارزه با داعش کمک کرده‌ایم، بروید تحقیق کنید آیا پایگاهی در این کشور داریم!

رئیس مجلس درخصوص اینکه آیا امکان عملی شدن تهدیدهای نظامی امریکا علیه ایران وجود دارد؟ بیان کرد: امریکایی‌ها بی‌عقلی می‌کنند ولی مختصر عقلی دارند که رویِ مین پا نگذارند تا ویلچری نشوند. بعید می‌دانم چنین تصوراتی در ذهن آنها باشد. ایران حریف سختی برای آنها است و امریکایی‌ها با یک حریف سخت درگیر نمی‌شوند زیرا ما آنها را رها نمی‌کنیم.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

کدخبر: 456238 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟