یک پلنگ ایرانی در بندر لنگه مشاهده شد

برای نخستین بار دوربین‌های تله‌ای گروه فعال محیط زیستی؛ تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی را در کوه چَمپِه شهرستان بندرلنگه ثبت کردند.

به گزارش محیط زیست هرمزگان، رییس اداره حفاظت محیط‌زیست بندرلنگه؛ پلنگ دیده شده ماده است و احتمالا جفتی نیز در منطقه دارد. این نخستین بار است که تصویر پلنگ در این منطقه ثبت می‌شود و چند روز پیش‌تر نیز تصویر یک گربه جنگلی بوسیله این دوربین‌های تله‌ای ثبت شده است.

نزدیک به پنج هکتار از منطقه چمپه از سوی فعالان محیط زیستی موسسه حیات وحش میراث پارسیان و کمک مردم بومی با نظرات محیط زیست، محافظت می‌شود.

گفتنی است پلنگ ایرانی یکی از بزرگترین زیرگونه‌های پلنگ است که بومی غرب آسیا است و در فهرست جانوران «در معرض خطر انقراض» قرار دارد.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

  • کاهش چشمگیر غرق‌شدگی در گیلان با اجرای طرح‌های پیشگیرانه هلال‌احمر / مدیرعامل هلال احمر استان گیلان: امسال ۳۵ نفر از مرگ بر اثر غرق‌شدگی نجات یافتند + فیلم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی