روز جهانی آگاهی از ایگو: چرا 11 می اهمیت دارد؟
به گزارش رکنا، 11 می (21 اردیبهشت) به عنوان روز جهانی آگاهی از ایگو، فرصتی است برای تعمق در نقش ایگو در زندگی، ترویج فروتنی و خوداندیشی که از سال 2018 توسط جنبش آگاهی از ایگو پایهگذاری شده است.

به گزارش رکنا، در دنیایی که امروزه با سرعتی بینظیر پیش میرود و بسیاری از افراد بر رقابت، دستیابی و خودنمایی تمرکز کردهاند، نیاز به خودآگاهی و تعادل درونی بیش از هر زمان دیگری احساس میشود. به همین دلیل، ۱۱ مه به عنوان «روز جهانی آگاهی از ایگو» (World Ego Awareness Day) فرصتی است برای تجدیدنظر در مفهوم پیچیده و اثرگذار ایگو و تأثیرات آن بر زندگی ما.
مفهوم ایگو چیست؟
ایگو در روانشناسی، بخشی از شخصیت انسان است که ارتباط ما را با دنیای اطراف برقرار میکند و احساس «خود» یا «من» را به وجود میآورد. این بخش از شخصیت ماست که تصمیمگیری میکند، حس میکند و به واقعیت پاسخ میدهد. اما زمانی که ایگو کنترل نشده و بیش از حد فعال باشد، میتواند مشکلاتی جدی در زمینه روابط اجتماعی، سلامت روان و حتی رفاه جامعه ایجاد کند.
چرا روز جهانی آگاهی از ایگو حائز اهمیت است؟
این روز با هدفی بنیادین به وجود آمده است که عبارت است از افزایش سطح آگاهی عمومی درباره اثرات ایگو بر رفتار انسانها. ایگو میتواند به رفتارهایی نظیر غرور افراطی، نبود همدلی، قضاوت دیگران، نیاز بیپایان به تأیید و حتی تعارضات در روابط بینفردی منتهی شود. بزرگداشت این روز، فرصتی برای شناسایی این رفتارها و کار بر روی آنها به منظور رسیدن به جامعهای مهربانتر و متعادلتر است.
تاریخچه این روز کلیدی:
ایده « روز جهانی آگاهی از ایگو» نخستین بار در سال ۲۰۱۸ توسط جنبش آگاهی از ایگو مطرح شد. این جنبش با مشاهده اثرات زیانبار ایگوی بیشفعال در افراد و جامعه، تصمیم به ایجاد یک بستری برای آموزش و ترویج خودآگاهی گرفت. آنها معتقدند که ایگو گاهی ممکن است به عنوان یک نوع سوءاستفاده احساسی و روانشناختی عمل کند، زیرا بسیاری از افراد حتی از وجود این مسئله در خود یا دیگران آگاه نیستند و نمیتوانند رفتارهای ناشی از ایگو را تشخیص دهند.
-
دانلود آواز باشکوه عرفان طهماسبی ! / آهنگ در این هوا بغضی پر از تکرارم !
ارسال نظر