اعتماد به روباه / سرنوشت تلخ دختر دبیرستانی از زبان خودش

به گزارش رکنا ، پدرم معتاد بود و مادرم را خیلی اذیت می کرد، خرجی ما را درست نمی داد. زندگی دیگر برایم معنای خوبی نداشت. دلم می خواست خودم را راحت کنم تا این که یک روز در فضای مجازی با پسری بنام رامین آشنا شدم.

مدتی با او در ارتباط بودم، کم کم متوجه شدم که سرتا پایش دروغ و  به دنبال اخاذی است. خیلی دیر فهمیدم که به من دروغ می گفته که  خوشبختم می کند. من در زندگی خیلی به او کمک کردم ولی او همه چیز را از من گرفت. در ابتدای رابطه به وعده های پوچ و توخالی او دل بسته بودم و خیلی امیدوار بودم، ولی اکنون دیگر جوابم را هم نمی دهد.

پدرم هم با اعتیادش زندگی ما را خراب کرد. من از نظر عاطفی روحیه خوبی نداشتم. آرامش در خانه ما وجود نداشت، اعتیاد پدرم و مزاحمت این فرد، زندگی من را خراب کرد.

 توصیه من به جوانان همسن و سال خودم این است که هرگز با کسی ارتباط برقرار نکنید و به افرادی که در فضای مجازی با مکر و حیله وارد می شوند، اعتماد نکنید.

این افراد فقط به دنبال اهداف پلید و شوم خودشان هستند و چنانچه با این افراد ارتباط برقرار کنید، همه چیز را در زندگی از دست خواهید داد و جز حسرت و پشیمانی چیزی برای شما باقی نمی ماند.  

 نظریه مشاور

سست بودن بنیان خانواده، نداشتن الگوی مناسب در محیط خانواده، کمبود نیاز عاطفی و بی توجهی والدین نسبت به فرزند خود و نهایتاً شرایط نامساعد روحی مراجع کننده از عوامل مهمی است که موجب شده مراجع به سمت و سوی جنس مخالف کشیده شود و آسیب های متعددی به وی وارد شود به نظر می رسد، کمبود نیازهای عاطفی و مالی باعث شده مراجع کننده در فضای مجازی با فردی آشنا و در آخر هم از وی اخاذی شود.

یکی از شاخص ترین مشکلات دوره جوانی عدم درک و روابط نامناسب والدین با فرزندان است. در خانه و خانواده وقتی آرامش نباشد، جوان به سمت و سوی جنس مخالف کشیده می شود و اغفال می شود لذا خانواده ها می بایست در جهت پیوند عاطفی محکم و حفظ بنیان خانواده و  تربیت فرزندان و تامین نیازهای آنان تلاش کنند و زندگی را برای فرزندان خود به گونه ای فراهم کنند، تا به طرف جنس مخالف و آسیب های اجتماعی کشیده نشوند.

نویسنده؛ مرضیه محمودی، مشاور و مددکار اجتماعی کلانتری11جمهوری- شهرستان جهرم

کدخبر: 904072 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟